Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima se, može se... Gdje god krenem Bakirova slika.. Žuti je naštampo plakata bruku :-)
Nece moj glas, samo me jos vise i vise uvjeravaju da ne glasam za njih!
i to sve o svom trošku....necrko daBogda !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sestrici Dajdjici Amidjici
Jao jao, zali Boze novca!
SDA - NAROD ZNA! Pa i zna koliko na gluposti trosite i to novac od naroda da bi taj narod izmanipulisali da vam da glas, pa se pitam zasto bi vam dao neko glas, evo zasto?
Naravno da su potrosili najvise kad su se nahapali.
tri bilborda sabahudina delalica jedan do drugog u novom gradu tacnije izmedju doma zdravlja i sarajpolja
Pogledajte sluzbeni profil Seinfeld-a; http://www.snagabih.ba/nosioci/adil-osmanovic/ Ovo je vrh uzdanice SDA....................
Finansiraju svoje kampanje od neispalcenih radnickih plata i donacija koje su bile namjenjene za pomoc porodicama koje su zadesile poplave i klizista.
Ko je jamio, jamio...
SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA ETO VAM JOS JEDNOM 20 GODINA I AKOBOGDA JOS SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ostali stranke da nekažem sranke potrošile u ove 4 godine na privatne stvari novac i sad je problem sto SDA se reklamira..imal vam kraja placeni from SDP,DF,SBB?????
"Za ove što idu ludo" Trebali ste napisati "idemo luđe i idemo jače". Isti ovi likovi koji sada velićaju DF su prije samo 4 godine velićali SDP, a za 4 godine će naći neke nove "mesije" da pokušaju podvaliti Bošnjacima. A, živo ti meni i zdravo bilo (šta god da jesi): Ovo sprdanje sa nekim tako jako bolesnim na ovaj način samo pokazuje ko su i šta ovi likovi koji kao zagovaraju neke promjene. Valjda bi takvi trebali pokazati da su bolji, humaniji, pošteniji nego ovi sa kojima se sprdaju. Ali, šta ćeš? Gazde plaćaju i gazde određuju kako se ponašati.
Svi se itekako oglašavaju i reklamiraju preko raznih mediaj, samo neki ne moraju za to da plate. Jedino SDA nema svoje medije, pa mora plaćati oglašavanja. DF ima Oslobođenje i razne "nevladine" organizacije iz zemlje i inostranstva, pa po isprobanom receptu od SDP-a mnogi drugi "neovisni" njih usput reklamiraju reklamiraju. SBB se "bori za naklonost" Avaza. A, SDP se bazirao na "samooglašavanja" državnih firmi u SDP-ovom "vlasništvu" (Autoceste, Elektroprivreda), te oglašavanja putem interneta.
ko im da glas otpala mu ruka
SAMO DA SE ZNA TI BIH POSMATRA SAMO JAVNE SERVISE...NE URACUNAVAJUČI PRIVATNE NOVINE, TV I RADIO......HAHHAHAHAHAHAHH
SERE I OVAJ TI NE VIDITE KADA SDP POTROŠI PO 4 000 DOLARA DNEVNO UNAZAD 4 MJESECA SVAKI DAN, A ONI KO BIVA DOBRI NECE PLAKATE...... A TROŠE PO 4 000 DOLARA DNEVNO NA REKLAMU NA FB ---STO IZAĐE MJESECNO 120 000 DOLARA SAMO ZA TAJ SEGMENT..., a da ne govorimo o reklamiranju FRONTE I SBB----- TI
Da Bog da vam za lijeka trebalo đubrad besramna,sve je to plaćeno novcem koji pripada narodu al polahko ničija nije do zore sjala.
Cije li su sada pare pokrali pa se rasipaju ovako?
spam....pa naše............ :-(
DF najvise potrosio na autobuse.Valja svaki dan dovlaciti poltrone iz sarajeva i tuzle na predizborne skupove diljem zemlje. >>Šta ima tariguzi od tri "stuba" Bošnjaka, već ste jao - pao. Vrijeme tužilaštva i suda je vrlo blizu. Šefovi vam izmještaju i lovu i nejač, a vi virite po tuđim autobusima! Pametnije je zavirite u ćese vaših robovlasnika ili ti gazda - vama stoja - njima milion. Samo naprijed u propast!