Njegove snage predale Srebrenicu
0
Thom Karremans bi se mogao naći pred sudom
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzukela.
Kako nije nista ucinio, a cerekanje sa Mladicem, a rakijica, a pecenje? Nije znao gdje ce prije... a vojnici su mu sa srpskim zlocincima polupijani kolo igrali.
ma ja, sad je najlakše pljuvati po Aliji, koji imbecilizam, nije on kriv što su se izrodile ovakve bitange. eto pljuvači, ako ste bolji i sposobniji, pokažit nam to, borite se protiv lopova a pustite onoga ko vam ne može sada odgovoriti.
e moji dragi Bosnjaci...100 ratova, genocida i pokolja nece vas opametiti. kako smo tako glup narod. uvijek mrzimo i krivimo svoje....politika je govno, ali kako ne shvatate da je taj alija pokusao uraditi nemoguce. j.be se svijetu za nekom šačicom muslimana u srcu evrope. kako ne ucite nista od srba - evo npr. danas, svi (ili bar vecina) su apsolutno svjesni kako zive u sirotinji u svojoj rs dok njihov vodja dodik radi sta hoce, ali ce svi opet glasati za njega kao vodju! a mi?! nama niko ne valja! uvijek razjedinjeni...i nije cudo sto nam se ovo desilo, jos smo i dobro prosli
Kacunak-uvalimo ti mami nas cunak !
Srebrenica se ne moze komentarisati-nad Srebrenicom se treba plakati. U Srebrenici i okolo Srebrenice su nastradali mnogi ni krivi ni duzni, kako Muslimanii tako i Srbi na osudu i sramotu ratne Politicke i vojne komande kako Srba tako i Muslimana kao i MZ..
Servanti i havari nisu inicijatori pokolja najstarijeg naroda na Blakanu. Oni su samo psi izvrsitelji........zato su i izmisljeni, da unistavaju svoje nekadasnje gospdare..ali....sta ce se deisit kad gospodar opet postane gospodar????
www.smjesne-slike.blogspot.com
NIDJE VEZE, JER JE ALIJA DOGOVORIO SA KLINTONOM DA SE POBIJE 5000 MUSLIMANA, DA BI SE IZAZVALA NATO INTERVENCIJA. U TAJ PAKET, DA GINU, NISU ULAZILE SNAGE UNPROFOR-a.
nebudeli pravda zadovoljena narode ovo vam je ostavljeno u amanet vratiti ovm srbima istom mjerom jer ovo ce i vasa djeca docekati
Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak! Ja sam Kaćunak i uvalim vam ćunak!
@bosanceros: Potpisujem tvoj komentar. Ima ovdje dosta budala. Šta smo dobili, dobili smo demokratiju, podjelu građana na mali broj bogatih i veliki broj siromašnih, vojnici koji su branili Bosnu se spaljuju da bi ostvarili svoja prava, a SDA zajedno sa porodicom Izetbegović je spi.čkala sve što se moglo spi.čkati. Svoje potomke su osigurali za narednih 100 godina. Na 100 preduzeća je privatizovano na nelegalan način. Kriminal i korupcija na sve strane. Danas furamo j.ebenu konstitutivnost. Podjela poslova po nacionalnom ključu a ne po sposobnostima.Podjeljeni smo u torove, kao ovce i na svakim izborima glasamo za iste čobane. Osvijestite se jednom ljudi.
za bosancerosa , lijepo je cuti kada se nazivas Bosnjakom ali ne prilici ti ono sto izgovaras.Tebi i ostalim koji blatite po BiH bez obzira na vjersku pripadnost , zapamtite dalje podjele nema , to ko sta pokusava jos usicariti nepije vode . BiH ce ostati htjeli vi ili ne . Sa tim cete morati zivjeti ili se iseliti . To zna i Dodik , radi ono sto mu se naredi iz vana , bash kao i presjecanje srpske kod DC Brcko. Nakon 20 godina srpska je podjeljena na 2 dijela , on vas kroz marketinske trikove razne proslave i bla bla , tjera da to ne vidite ., nikakvog referenduma nece biti , ovlasti ce se lagano prenositi na BiH a vi to necete ni osjetiti . Bas kao sto nosas LK, pasos i registarske tablice BiH: Jos jedno , Bosna je sveta zemlja od pamtivjeka voli i cuva one koji je cuvaju i vole !!
Nemate pojima kroz sta je politicko vodjstvo prolazilo , koje smicalice , planovi iz dana u dan su se mjenjali . Jedan dan , cijelu istocnu BiH traze , ..sutra dan Bihac Cazin ..Strvarali su takvu klimu kod svjetskih mocnika da \" boli glava \" , to danas radi Dodik , iz dana u dan izbacuje nove zahtjeve i tvrdnje , to pali kod svjetskih mocnika , umara ih ! Sjecam se kada je rah. Jaser Arafat rekao Aliji , Alija potpisi spasi svoj narod , svjetska politika ce se umoriti i priznati stanje de facto , Alija mu je rekao kako mogu dati ono sto su uzeli na silu . On mu odgovorio : Vidi mene i moga naroda ! I umjesto sto blatimo jedni druge , treba da se ujedinimo a ne da nas razjedinjuju do unistenja . Na nama je , pa bujrum dragi moji Bosnjaci . Nikoga ne mrzim iz ostala dva korpusa ni tamo nije najbolje . Smirite hormone i nedajte da vas iskoristavaju . Svako vam dobro ..
gdje ces dalje i cime???,pa budalo jos ni himnu nemas,alija te zakovo na 24% iz kojih nema izlaska,gusenje u svakom pogledu,svakoga dana ides unazad o kakvoj ti drzavi govoris,da ti alija nije poklonio bosnu mozda bi nesto i moglo prirodnim silama napredka a ovako ces lipsavati u njegovom privatnom pasaluku i diviti se njegovim tornjevima na krvi sagradjenim i jos imati pet puta gradjana vise van zemlje nego u njoj samoj kao sto si i sam utekao pa siris patriotizam na daljinski.nema vise srba i hrvata da se plasite vas problem je u vasih 24% i tu skapavate slijepce zahvaljujuci tvome aliji.
Evo vidite ko komentarise, valjda je jasnije... Izborili smo drzavu u kojoj oni koji je mrze mogu samo da laju, Alija je to uradio kada su srbi bili mnogo jaci, sad su saka jada i na nama je da napravimo ovu drzavu onakvom kakva ona treba da bude, zato idemo dalje...
Manite svakojakih komentara , ovaj ili onaj izdao . Vlada BiH nije imala drugoga izbora nego predati Srebrenicu . Nemate pojima kakve su bile igre oko BiH . Zar iko pametan od strane Bosnjaka misli da bi vlada , sto mnogi odma vezu za rah. Aliju zrtvovala narod . Ne !! Bio je dogovor da se armija povuce a da ce narod biti prebacen na teritoriju vlade BiH . Vojna struktura se povukla 10 dana prije pada , ..ono sto su Mladic & co uradili nije smjelo da se desi . Svi su ostali \" zateceni \" a Bosnjaci po ko zna koji puta prevareni , tako i dan danas iako nema rah.Alije . Budimo fer, ne svaljujmo sve na Aliju !!