Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POTPISI ALIJA, NEKA JE KO AVLIJA.
Slika govori 1000 rijeci, tri tupavca potpisuju sto su im ovi podbacili(inace inicijatori rata i uniszenja kao i u Siriji jer su podrzali razbijanje drrzave sfrj). Kako volim ove objektivne novinare koji samo preskoce dijelove price i krenu od 1993 godine, pa koje podrzao secesiju i razbijanje jedne suverene drzave sfrj... Sad svi vidimo kako nam je dobro. Drugo ovo s oni sekiraju za nase dobro(u prevodu hocmo da se ponovo koljemo), svaki mir i sporazum je bolji od rata i to svi dobro znaju koji su ovu golgotu i ludilo prezivjeli(i prica nije tako jednostrana gdje su samo jedna strna losi jer su ovdje ko god je stigao cini lose samo je ppitanje ko je imao vise oruzja)...
Najsimpaticniji od svih Hrvata je ubjedljivo nasa pokojna Franjolina :-) Kako je on bio smijesan u svojim pokusajima da glumi velikog drzavnika. Kad se jadnik iz petnih zila napinjao da izgleda kao Tito. Cak je i neke bijele uniforme nosao :-) Njegovi pokusaji da izgleda dostojanstveno i liderski su bili komicni. Steta sto je upao u lose drustvo, bio je simpatican krelac. Alija je bio prostodusan, jednostavan, ogranicen tip kao i svi vjerski fanatici. Sloba je bio tata-mata. Ovo ponizavajuce potpisivanje pod prisilom americkih okupatora treba da nas podsjeca kakvi smo bijednici.
U Hrvatskoj kreće federalizacija,u Srbiji se već sprovodi,još Alijini sanjaju nešto što ni u snovima se ne može ostvariti...prije dvije godine bilo je riječ o ukrupnjavanju kantona i gašenju nekih kantona...svi političari iz UNSKO-SANSKOG KANTONA su se usprotivili tome,bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju... Centralističke države nemaju šanse i to je svršena stvar baru u BiH... Žao mi je onih koji sanjaju neku BiH gdje će Sarajevo biti glavno :D RS ni u snu ne možete dobiti...takodje ni Hrvate,a ni brate ni UNSKO-SANSKI KANTON.... Uskoro se u Hrvtskoj uspostavljaju jedinstvene regije Dalmacije i Slavonije...Istra je već zasebna sa unutrašnjom autonomijo koja zeli još veće nadleznosti... Zivila DECENTRALIZACIJA
Dejton je posljednji korak kojim se unistila buducnost u BiH...
proklet bio i rat i dayton.
Danas se vidi za sta se rat vodio: za fotelje i privatno bogatstvo...
Hajde laganini @dis2 odjebi u skokovima, pratis me na svakom komentaru. Uslikat cu svoju guzicu, pa ti poslati sliku da malo ohanis jer me pratis u stopu k'o kujica kakva. Prc.