Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li mi neko navesti koja to prirodna bogatstva posjeduje BiH od kojih se može obogatiti?
Ovo je link na orginalni članak. http://economictimes.indiatimes.com/features/travel/bold-and-wild-most-thrilling-adventure-tourism-destinations/articleshow/33130289.cms Ništa opsežno kako propagandna agencija Anadolija navodi. Članak ima 0 komentara, i ukupno 13 preporuka na društvenim mrežama. Kako su ovi manipulatori iz Anadolije uspijeli od ovoga stvoriti iluziju BiH turističkog raja ostaje nepoznanica.
baš je uzbudljivo kad planinariš među minskim poljima i kiad šetaš sarajevom pa gledaš kad će te neko opljačkati ili svaki drugi da te žica marku uzbudljivo nema šta
Ti nisi nikad čuo za avanturu?
avantura ti je jarane svakodnevnica bh sirotinje koja ode u šumu po drva pa pogine u minskom polju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eno sad smo egzoticna destinacija..... ja ocu da budem dosadni europljanin a ne egzoticni domorodac ...a u p.m. vise :(
Bogatstvo rijeka, jezera i šuma okruženih na sve strane minama. Lukomir nije najviša nadmorska tačka u zemlji. Još mi nismo zreli za pravi turizam. Turisti redovno dobijaju degeneke po našim kaficima, a revizori ih obavezno maltretiraju po vozilima GRAS-a.
i onda zaiteresovani citalac procita informacije na zvanicnim stranicama ambasada,turist biroa itd i sazna da ima mina,lopova,haos od puteva itd. sve u svemu prilog dobar za podizanje naseg ega.
Svega imamo, samo mozga nemamo da iskoristimo ono što imamo...
Ajde sto ne koristimo, ali sto ne cuvamo. Pola BiH rijeka i drvaca nam krase plasticne vrecice i razni drugi otpad. Raj za turiste.
Istina, to sam i ja primjetila. Prosto me sram bilo sama prolaziti, a zamisli jos sa turistom. Sve i jedan stranac koji bi to vidio, tesko da bi se ikada vise vratio. Samo ne znam kako to ljudima koji zive u tom okruzenju ne smeta. Lakse je smece baciti u rijeku ili kroz prozor nego misliti. Toliko ljudi koji nemaju posao, sjede kuci, ma samo da se malo organiziraju. Kad vec ova drzava ne radi nista za nas, pa napravimo mi sami nesto za sebe.