Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir je obecao 100.000. Zbog toga ste ga i nagradili na izborima.eto prilike.posaljite zahtjev za posao i rijesen problem.
Za boš. čl. predsjedništva se niije ni moglo glasati u RS-u, gdje je podsjetit ću te, do sada SDP "predstavljao Bošnjake" :)
A hoce da odvoje tu neku tzv. "republiku" podignutu na genocidu. Sto je jedan Bosanac govorio "Hoces, al' u kuruzima!" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U sarajevu zato poso ne mogu dobit ni srbi, ni hrvati, ni bosnjaci a ni ostali
Pojedine srbe treba diskriminirati jer su pocinili genocid.
E kupite se onda iz Sarajeva i trazite negdje drugo poso. Da posla nema u Sarajevu, ne biste svi ovamo dolazili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa muslimani govore da je ovo bosna pa kako onda nemozete nac posao u banja luci ako ste bosnjaci iz bosne - ako mislite da je ovo bosna ponesite zastave vase drzave i masite sa njom kroz banja luku vicite bosna ha ha ima da ostanete bez obrezanog svoga - jeba vas ova drzava popisam vam se na nju
ja ni u rodnom gradu ne mogu da nadjem posao
ko i vas j*** glasali ste sad trpite
dali je neko konkuriso na aerodrom TrebinjeHeathrow I kakvi su uslovi ?
Potpuno su promjenili kriterije za zapošljavanje, sada je jedini uslov priznanje u gađanju glinenih golubova. Kažu da je to u slučaju dronova.
Povratnik Mujo u Banjaluku, dosao na biro i kaze ja sam povratnik, inzinjer trazim posao, Kaze njemu zaposlena, ma imamo mi posao odmah da vas zaposlimo, ovaj sav sretan. Upita Mujo, a kakva je plata, ma odlicna odgovori zaposlena, imate vikend slobodan, 13 platu, svi vam doprinosi uplaceni, regrese itd. Mujo sav sretan skoci sa stolice, pa malo zastade i upita, a jeli vi to mene zajebavate??? Ma druze ti si prvi poceo odgovori zaposlena :))))))
Evo otvaraju Bosnjaci fabriku za dronove u "RS". Motto fabrike "Nas dron leti i sa Zastavom 101!"
A kod nas u Federaciji ne mozes dobiti posao ako nisi Srbin ili Hrvat.... Zalosno...
Bakir ce to srediti obecao 100 000 radni mjesta.... Eeeee jadni ljudi kamo srece da mogu negdje otici da rade ali sanse za tim sto se tice EU jako su male.
Halo Bosnjaci i Hrvat, grad je okupiran a okupator ne nudi posao, nego ropstvo. Treba oluja da se desi kako bi poceli normalno zivjeti.
U BiH su jednako placeni zaposleni i nezaposleni= 0
Pa vi glasajte za lopove, mamu vam retardiranu
A ko se to zaposljava u Bosni?
Prijavite se ko moze u drzavni sektor i pozovite na clan 2 zakona o drzavnoj sluzbi, gdje se trazi proporcionalna nacionalna zastupljenost po popisu iz 91, provjereno prolazi zalba, bar u Federaciji.
Ali se zato u Sarajevu "ugrozeni" redovno zaposljavaju...znam koliko sam kroz poslove imao susreta sa radnicima srpske nacionalnosti, i to ne samo iz Sarajeva nego i iz Lukavice i sa Pala (radi se privatnim firmama a ne o zajednickim institucijama).
Dao bi im ja Qrac. Lajete i prosipate mrznju po ulicama i portalima a sad pitate za posa exexe vratite se u vasi mahallu od teherana exexe