Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je Vlada REPUBLIKE SRPSKE povodom gore navedenog slučaja pod hitno održala vanrednu sjednicu i donijela zaključak da vozovi iz poturkmenistana(23,56%)više nesmiju prolaziti kroz REPUBLIKU SRPSKU jer su opasni po bezbjednost građana.
NAJAVA: Brzi voz na linij Seher-Banja LUka-Gvantanamo dolazi na prvi, drugi, treci, cetvrti, peti i sesti kolosjek. Agenti FBI-ja u pripravnosti cekaju da ukazu pomoc nepovrijedjenima.
ČUJ ISKOČIO. MORA DA SU GA REMONTOVALI ONI STRUČNJACI SA KUPLJENIM DIPLOMAMA, ŠTO JE U SRBSKOJ SVE NORMALNO JER 80% OBRAZOVANJA OBAVLJA SE KUPOVINOM ISPITA I DIPLOMA NA PIJACAMA.
...ajde kinderi odrastite već jednom i zborite razumno!.. na sam spomen RS -e pretvarate se u kočijaše ...pfff sirov um mi je nepodnošljiv!
PA JE LI TO VOZ ILI ZEC ?
koliko ljakana medju komentatorima - smrdaljski supci se nesto javljaju... a u pitanju su vagoni koji su IZ POLJSKE tenkreasi...
O gdje si ti antifasisto nismo te prepoznali? Poceo si na dedu liciti, znas onog dedu handzarovca sto je pred kraj rata mijenjao stranu kad mu je bilo dosta ...ko i tebi sad, jer se ni tada nije vise bilo sta za popljackati. Mora da je kriza kad glumis antifasistu... STVARNO vise nema kjafira u blizini da ih ceras i uzmes im stan, kucu i ostalo? Sve ste vec ocerali.... eeee tuge..
smjesna smo drzava i sumska i djamahirija al raja hajmo ba naprijed dosta vise seljakluka ko se kako zove necemo za hljeba imat ovim putem nacionalizma ocami. SMRT FASIZMU
i vozovi poceli iskakat iz sina kolko iz pretovarate i pregonite bez marke, a kamoli ljudi, ma.j.k.u vam je.b.e.m
VI MOŽETE SAMO BILJNU MRS TRANSPORTOVATI OKO GUZNOG CRIJEVA NA VAŠIH 23% SADAKE-LANDA.
mora da su se krmad koja su prevožena previše uzjogunila pa došlo do iskakanja vagona sa šina..
neiskocio vidis da se sve raspada...
Pozdravi te svoje \"izvore\" informacija i reci im da unesu korekciju. Bez Babinih, koje ne bi bio red svrstavati medju sadaklije, oblast Poturkmenistana ne obuhvata 23% nego jedva 12%.
kakva drzava takvi i vozovi...tocak po tocak otpada...svi cemo mi iskociti iz sina....
prvi put mi je zao terorista pored ovakve vlasti, koliko ulazu i kako odrzavaju zemlju ni alkaida ne moze doci do izrazaja da nesto porusi. u ovoj drzavi ugrozeni su i teroristi. i njih ostavise bez posla adano uzese im pos\'o