Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si glup jer ne znaš pisati, a i nisi dovoljno pametan da shvatiš na što ja ciljam. Ne zanima me njihov fakultet, već negativne konzekvence aktivnosti teologa u školskom sustavu.
Ne, ti si komunjara imaš totalitarnu logiku razmišljanja. Radite isto što su i oni radili, indoktrinirate djecu, umjesto da poštujete pravo svakog čovjeka na slobodu izbora. Ja to razumijem, najlakše je čovjeka napraviti ovcom dok nije intelektualno zreo. Kako mlade vi odgajate, vidi se iz crne hronike i zatrovanosti djece nacionalizmom i religijskim podjelama. Što se mene tiče SDP je isti kao i ostale režimske stranke.
GLUPANE cv procitaj cijeli tekst pa onda komentarisi a koliko se zana teoloski fakulteti i jesu za starije od 18 a druga stvar nemoras biti hodja,pop ili svestenik da bi studirao teologiju cak ni vjeroispovjest nije bitna
@cv Najviše nas zlostavljaju komunjare poput tebe ! Valjda mlade naraštaje treba odgajati da ne poštuju starije, da curice abortiraju u osnovnoj školi i da se legalizuju droge, to bi valjda htjeli vi- SDP-ovci ?!!!
Sramota. Teolozima treba zabraniti da duhovno zlostavljaju djecu. Svaka osoba tek nakon punoljetnosti treba odlučiti u što će vjerovati.