Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojas hladnog sprskog vazduha zahvatiće i krajnje istočne delove naše Velike Srbije, do samog Tokija. Moguće je kratkotrajno osveženje naše srpske zemlje što bi uzrokovalo nagli napredak srpskih useva širom planete. Temperature će se kretati od -68 stepeni, na samom severu Velike Srbije, do +46 stepeni na jugu srpske zemlje.
vazno vazno svi vozaci koji se krecu pravcu kotlina i gradova obavzno nosenje gusjenica.
Pojas hladne vazdusne have, zahvatice i nase dijelove, vaistinu snjezne padavine s vecim intenzitetom u dolinama i kotlinama dok na visinskim predjelima preovladavace suncano tek negdje iza nekog vrha umjereno oblacno sa dnevnom temp + 62° dok u kotlinama i dolinama - 42°
meteorolog,potpisujem!!!
Temperature i do 78 stepeni, moguć i snijeg !