Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eki debe! otkud ovaj debeli?
zaposlenik mesnice mujanić
Who the fuck is Tarik Kurbegovic?? :D
Sin starog Kurbegovića..
svjetski bošnjački kongres ne predstavlja bošnjake već samoproglašenu skupinu ljudi od kojih su većina kriminalci iz političkih voda ili iz vjerskih organizacija. ko je ovim likovima dao pravo dao na osnivanje svjetskog bošnjačkog kongresa, je li oni zas to imaju dopuštenje bošnjačkog naroda. postavlja se pitanje i ko ih financira??? spodobe žešće, fali još samo da im bakir poslije cerića bude predsjednik.
...reče član četničkog ravnogorskog pokreta s Romanije i ostade ziv,sve bi moglo proci al da nesmrdiš krmetinom i da nisi lojav,inekako bi se povjerovalo da si Bošnjak al ovako ista,vise srece drugi put!
antikrmojed. sačuvaj me bože srpske hrabrosti, hrvatske kulture i bošnjačkog merhametluka. p.s. pametan si, dobro si me prozreo.
Jedan je od osnivača i predsjednika Lige za Sandžak sa sjedištem u Sarajevu... KAKO ILI NA KOJI NACIN DA OVO RAZUMIMO... zar nebi trebao biti Novi Pazar ?
tako sto ces uzeti udzbenik historije iz osnovne škole i vidjeti da je Sandzak bio sastavni dio Bosne ponosne!