Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na clanku, tako treba, istinu izbaciti na povrsinu.
Krmak se dokazuje na civilima i nejaci. Pravi srpski heroj. Gnjida.
Jevreji su posle II svj. rata slali agente da ubijaju prezivjele nacisticke generale iz osvete.Cak i u argentini su ih potajno hvatali i odvodili.A u nasem slucaju ne da nema osvete nego nas jos i dalje gaze i ruše drzavu i smiju u facu.Izgleda ima bošnjo visok prag tolerancije.To je nevjerovatno ljudi.
Relaksacija odnosa 😂😂😂😂
Ovo je i dobro sa jedne strane, trojka je htijela vlast evo dobili su, i sta imamo gore bilo nije nikad, trojka je svoje odsvirala za sva vremena
Odojce govedovo...Mada mislim da je govedo bolji covjek od tebe. Bar nije u ratu matletirao svoje komšije i sugrađane Bosnjske.
zbog ovakvih nemamo EU integracija, jer zna se gdje bi zavrsili
ovo se mora procesuirati, dosta je dugo nekaznjen, pa cak i nagradjen za zlocine i zvjerstva koja je pocinio
zašto nije optužen za ovo,jel to nema svjedoka da se sastavi optužnica ili je bio nebitan do sada
Kakav smo mi narod da nemamo besu, mene da je neko ovako maltretirao ja bi nu vratio to poslije rata. Ali naš dobrih bezmudni predsjednik Alija kaže nemoj te se svetiti... Osveta je iz raja izašla raja!
Sve su to pichke chetnichke. Gdje je imalo otpora bilo podvili su rep. Hrabri su samo prema nenaoružanim ženama i djeci. Al' pamti pa vrati
Danas je Dodik okružen gorim likovima nego što je Karadžić bio okružen te 1992. g.
KAKO SU TROJKAŠI PUSTILI OKLOPNJAKE RS DA PROĐU KROZ CENTAR SARAJEVA, DA BI UŠTEDILI NA GORIVU, ZA ILEGALNI 9. JANUAR, TAKO ĆE ZAŽMIRITI I NA SVE OVE PROVOKACIJE (ČITAN: PROJEKTE) IZ BG. PRVO SMO DOZVOLILI DA SRBI ZAVLADAJU IZNUTRA KROZ SDP I NS, A KONAKOVIĆ JE IONAKO NJIHOV FREND, I PRIRODNA JE STVAR DA SKIDAJU JEDAN PO JEDAN TABU. VIDJELI SMO KAKO SU SE SVI MOBILISALI DA SPASE VOJNIKA MANDIĆA. SRPSKI PROJEKAT IDE!
Pa i srbi su ovako morali napustiti Sarajevo. Isto zbog prijetnji RSa.
Morali se potpisati da predaju imovinu RSu? Ma nije to istina. To bi bilo g-eno cid
Ove snimke trebalo bi pustati svaki dan likovima poput Forte, Niksica, Konakovica i ovih novopecenih vic politicara Muzura, Delica, Beslija i ostale bagre koja se nakotila u politici.
Ma daj te Ljudi oni se borili za Bosnu i Hervcegovinu. Alijini Fundamentalisti su krivi oni su morali da spase Evropu od Musliumanski Extremista. Nek on sjedi i prima Platu od nas glupi Muslimana i Bosnjaka, nek svaki Srbin i Hrvat dobije vise nek ijedan Bosnjak i Musliman, a opet cemo zavrsiti u Masovnim Grobnicama, oni cekaju i jedni i drugi!