Sajam u Raveni
0
Talijani zaljubljeni u Tuzlu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Talijanci obozavaju dzukce, macke izabe a TZ ih je puna i to crvenih..svaka cast Salki Zildzicu i nasim bosnjacima...
miki ne seri i ne lupetaj gluposti sda-ovske propagande usljo usmrdjeli!covjek zivi u stanu na b.malti uhljupe jedan i svaki dan sjedi u kaficima po tuzli....i ne trebamu straza da se krije kao ostali kriminalci!a to sto u pojedinim sredinama vise nemozete da se odljepite od sda to je vas problem glasajte za kriminalce pa nek vas jebu idioti!
Pored svih tih blokada u ulazak u grad(zbog najezde Tal.),poceli su padobranima da se spustaju u Tz,toliko su opcinjeni gradom
pa eto da je pohvalio sarajevo sve bi bilo u redu ali posto je drugi grad odmah nehljebari kojima su roditelji kupili racunare na kredit pocinju da se prave pametni i sve znaju.yebem vas u te glave nojevske de okreni te se malo oko sebe i zapitajte gdje vas taj vas mizerni zivot vodi
Pročitaj ponovo šta si napisao pa pitaj nekog starijeg da ti objasni isto. Majmune jedan
Nisam iz Tuzle a vjerovatno niti ovi koji blate Tuzlu i njihovog nacelnika. Ali sam zato blizu Tuzle pa znam kako stvari stoje i izgledaju. Tuzla je se preporodila uz nacelnikovanje Imamovica. Kako je njihovim stanovnicima dovoljno govori podrska preko 70% za reizbor Imamovica za nacelnika. Tekst mozda jeste pretendenciozan ali realnost napretka Tuzle daje autoru za pravo da napise i nesto ovako.
Ajd jednom se razveselite kad vam neko pohvali drzavu, zajedljivi idioti...Selite se odavde!
Pa sa cime se sluzi tuzlanski gradonacelnik to je sada vec svima jasno,covjek je u saradnji sa italijanaima dobijao donacije za Tuzlu,koje je prebacivao na svoj privatni racun te je za te pare kupio ogromnu kucu u tom gradu Raveni koji eto kao obozava Tuzlu,da crknes od smjeha,cuj obozavaju tuzlu,zbog radi cega nije mi jasno,jel zbog one dvije bare preko kojih je prao a i dalje ce da pere pare,nevjerovatno?!!! Korumpirani tuzlanski nacelnik sa svojim podobnim kadrom hara Tuzlom i reketari na suptilan nacin,a gradjani zavedeni idejom multieticnosti se bave omlecivanjem motke,!!!
Ma nema strahovita gužva na ulazu u Tuzlu, Talijani hrle. Aerodrom blokiran. jebem ti više šuplju priču.