Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi moremo samo bit ajmuni.
Interesuje me samo kako stanovnici ITALIJE mogu biti TALIJANI? Onda mozemo mi biti i Osanci?
Govori u svoje ime krmence
EU -ne ukidaj vize stoki ako boga znas!
Jao kakvo licemjerje! A kad bh. građani podnesu zahtjev za vizu u konzulatu u Sarajevu suočavaju se maltretiranjima i ponižavanjima, dok sam konzul daje izjave tipa: \"Pa nismo mi ovdje da vam dajemo vize da se vi tek tako šetate po Schengenu!\"
Alfred je to onako diplomatski pojasnio kako pristoji jednom gospodinu i ministru jedne demokratske vlade. To bi prevedeno na jezik koji mi samo razumijemo znacilo da kad se rjesimo muslichkog poganluka onda nece vize nikad biti potrebne. do tada heebayi ga, nema nista od putovanja u normalan svijet a zna se za koga i zbog koga. rjesenje vidim u jednom omanjem kavezu za tu endemsku \"ljudsku\" vrstu na nekih 20% i dobro ih drzati na oku kako se radi sa potencijalnim teerooristima
Mi i Evropa nidje veze Mi smo kulturoloski, mentalno i vjerski vezani za Aziju i ne znam sto se toliko guramo medju kjafire. BIH4EVER!
sta ima?
usta te jeb.em sa sve daidzinicama i amiddžinicama i svim umobolnim ,bolečnjački muslimajmune !Mamari seki reci da se plaknu,bem ih u stau !
Nakresem ti se svega zenskog u familiji
mrš u Anadoliju,muslimajmune
Evropa je maceha BiH....necemo u evropu, mrzimo je, i ne zelimo da evropa dodje nama. Ukinuli su nam carina na njihove proizvode i sad nemamo od cega da isplacujemo penzije, invalidnine, itd... Sjetite se kako su nas htjeli istrijebiti i rasturiti 92-95!!
yeebeem ti maater admmiine u paksu. narocito se nakaram familije onom koji je postavio filter za rijeci za komentarisanje. lik nije normalan da yeebe jez jeza, yeebo mu akademik i pipo mamaru na redaljku
HaHAHAHAHHA e JESI IM REKO SVAKA CAST