Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mimo zakona ??? Taksisti da to rade ? Ma nema sanse, ne bi oni nikad, oni te cak i na pjesackom redovno propuste.
meni je 98 sa aerodroma do cengic vile uzeo 20 KM, oni se nikada nece promjenuti, zato telefonom narucis crveni i rjesis problem
Zar se pise velikim slovom \"Sarajevski\" - u naslovu?
Jos nimada nisam isla sa sarajevo taxijem a da nisu napravili neki problem, pokrali me svaki put, ako se pobunim vrijedjali, napadali, prijetili, vristali. To je skupina najgorih ludjaka, treba ih sve zatvoriti. Zivio crvenii zuti taxi! Bojkotujmo ove lopove
Meni je ljetos uzeo jedan taksista 30 KM sa Aerodroma do Velesica i to jos je trazijo na kraju da podebljam cjenu sa jos pet maraka, bezobrazluk zivi. A ja naravno nije ukljucivao taksimetar.
sta se buni meni uzeli 30km do holideja i jos bi da se svadja ,i to kojeg god sam pitala svaki je rekao 30....doduse prosle godine.inace kosta max. 10km.Zaista sramota!
I ja sam imao isti problem sa taksistom koji radi na aerodromu, i to jako bezobraznim taksistom, sa kojim sam se svadjao 5 minuta oko taksimetra, ali na kraju sam ipak morao dati 20 maraka za prevoz koji ne bi kostao ni 5 maraka! Relacija Aerodrom - Stup! Ne znam ime taksiste, a sigurno znam da je taksi vozilo bilo marke Mercedes E klasa, crne boje, sjedišta presvucena crnom kozom.
predsjedniče sarajevo taksija tebi je največi problem jedan aprilski bik
Uvući u mahalu negdje i govn0 olešiti od batina, jedini način, jer je u pitanju obraz grada, koji je prepušten na nemilost udruženja sa-taxi klošara.
\"karta za taksi PREVOZ odnosno PRIJEVOZ u linijskom...\" pa cak i ova karta je ilegalna
Plati pa se klati!!! Taxi je luksuz,imas gradski prevoz pa se vozikaj za koju marku!!! Ja ne osudjujem! jer 99% ovih koji pluju sutra bi isto uradili samo kada bi imali priliku!
koji ste vi kokuzi vi za kombija nemate pa se taxijem vozate.........
paša u rijeci do 3 km je 20 kuna a onda ti obračunava poslije toga nešto sitno po kilometru i to privatni taxi pa čak i taxi iz udruženja malo više naplati razlika j e par kuna uz to su fini kulturni i učtivi prtljag se ne naplaćuje i slično. a vi bi firauni ovdjre u vukoy.e.e.b.ini i vjetroye.e.eb.ini udarali po ušima mrš cigani pocrkajte
ja bi im uzimao licence za ovo stoka pljačkaroška... tako meni haver iz kanade došao a irac i pred umjetničkom školom izlazi psujući i pitam ja taxistu šta je bilo kaže s aerodroma je tako neznam šta reče koliko davno je bilo i još mu moj haver daje 25 maraka i ja mu 15 skinem i dam cenera izašo fol da se bije... kad sam ga složio preko usta sjede i pobježe treba to sve izbacit iz udruženja i uzet licence za ove prevare a onda još i slomit negdje đubrad gladna
Ne komplikujte, pojednostavite stvari: Uđeš u taxi, kažeš lokaciju ida ugasi cigaretu. Ako nije upalio taksimetar, pustiš ga da te voza rutom koja njemu paše. Na kraju platiš onoliko koliko piše na taximetru: 0,00KM Jednostavnije ne može. I ne zaboravite se uljudno zahvaliti.
ISMET BAJRAMOVIČ ĆELO
Mafija.