Haris Silajdžić
0
Tadićev dolazak je udar na BiH
Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože sačuvaj
Aferim Harise bar Ti naesto konkretno kazes,onaj saveznik genocidasa tihic se usutio,genocidna lidija u Briselu ce sad odlucit sta ce bit s Bosnom i Hercegovinom,dal ste primjetilil kak su se svi uzdigli dal u genocidnoj tvorevini dal u genocidnoj srbiji odkad je genocidni spiric nametnuo njegovog piona-lidiju u Briselu?!Sve u svemu izdajnik tihic je najveci neprijatelj nasoj drzavi! BiH4EVER!
Pa i nije uzalud. Još sekunda fali da Bošnjaci kažu da su se na Markalama samogranatirali, da su u stvari oni izvršili genocid nad Srbima, a da je Alija napao i Srbiju i Hrvatsku. I, naravno, \'ko nas zavadi, bre\'! KOS radi ko mašina, 24/7.
Uzalud se trudiš..
Dolazak Tadića je samo udar na sujetu H.Silajdžića , a ne BiH. Zna o je unaprijed nekoliko dana za posjetu, pa zašto diplomatskim kanalima nije dogovorio susret sa Tadićem. Čisto sumnjam da bi ga ovaj odbio.
Slazem se sa tobom djelomicno.Vidim i ti citas samo jednu istinu. Imas ovdje i dosta gresaka.Prije svega nije Sadzida sestra H.Silajdzica. Nisi rekao dali je Bosna napala Beograd i Srbiju, i ko je osudjen u Hagu i kome se jos sudi za genocid. Nije krivica na svakom jednaka.Mani se srpskih floskula\" svi smo krivi\". Nije tacno da svi snosimo istu krivicu.Nemoj izjednacavati krivicu. I jos nesto ko nevoli BiH ,trebao je davno otici.
Jest, @Razočarana, svi smo jednaki bre, ne znamo ko puca, ko puca svi pucaju, ko nas zavadi, a Haris je najgori. tu šuplju tamo u Srbiji, sele :D
Evo čitam ove vaše sulude komentare i sve se više pitam šta ću ja na ovom primitivnom Balkanu. Trebala bih napuniti kofere i otići u 3 pm što dalje od ovog prokletstva i primitivizma. Koliko ste samo slijepi. Vi ste meso za izbore ..vi ste one recke na listićima pomoću kojih se oni bogate, kradu, otimaju od vas samih. Oni dobro surađuju, grle se i pjevaju, žderu i uživaju i smiju se svima vama, velikim SRBIMA; BOŠNJACIMA I HRVATIMA. Oni svoju djecu nisu slali u rovove, ko je poginuo u ovom ratu? Da nisu Tuđmanova dijeca, Izetbegovićeva ili Miloševićeva. Smiješni ste, bez obzira da li ste veliko S, B ili H. Silajdžićeva porodica, pa i ona dalja je u ratu bila vani i školovala se (Kipar, Turska, sestra Sadžida S. ambasadorica u Pakistanu, pa potom konzul u Libiji) kako bi nakon rata dobili dobre pozicije. Čiji je Bosna S koji zgrće novce u Libiji. Isto kao i Dodik, milijone stavlja na svoj račun a potom će pobjeći na Kipar. Budaletine nedozvolite da više prave BUDALE OD VAS!!!
Za ove koji neznaju i koji nisu slusali govor Dodika. Srbija nije napravila ovu skolu nego je budaletina Dodo dao opljackanu lovu tri miliona a Ljube Tadica sin obecao dovrsiti fiskulturnu salu ,ako srbin neslaze. Glupi pravoslavci Srbija samo uzima a nikome nedaje .Kao u onoj vasoj \"Daj pope ruku\"
Citajuci vas, ne znam ni sam sta da kazem....koliko mrznje samo na ovim prostorima..Srbi su prvi poceli, napravili muslimane ovakvima kakvi jesu..sad su i oni ekstremi iako nisu nikad prije bili..Srbima bi najbolje bilo, da ima imalo mudrosti kod njih da se izvine, iako ne vidim kod njih ni jednu razumnu osobu koja bi to napravila,,mozda je to jedino mogao Djindjic..a ovaj Tadic, sta reci...nije vrijedan spomena..
I na kraju, dragi Harisani, sve ti je to demokratija, slobode, nije vino vise posto je bilo...radi svako sta zeli u zivotu, nema prisile, nema nametanja, nece to bre niko...
A, bre, Silajdzicu, konju jedan!!! Meni ne bi smetalo da neko izgradi skolu gdje god hoce, i ako je finansira, neka je nazove Burkina Faso, ili Kuba, ili Koreja, samo nek plati, i nek je skola!!! To prvo. Jer je finansirao i u najmanju ruku ima pravo da izabere naziv. Koji ne bi trebao nikog da vrijedja, to je samo naziv drzave koja je finansirala.A ne vidim da si se pobunio i trazio ustavnost kad finansiraju dzamije, daju nazive i dolaze na otvaranje iz raznoraznih vukohebina, da prostis!!! Na kraju, ipak se radi o jednom narodu, pa cemu frka...malo obraza nije naodmet? Postenja. Ako znate sta je to.
nastavak srbijanskih komentara...... \"a sto bi trebinjac gradio skole po tudje države da mi je znati kad tu gde je presednik ima skole u nezavdnom stanju. zadnja nada je izgubljena jednom komunista uvek sljam. ako sumadinci ne isteraju ovaj olos nema nama napretka nikd pa ni tad. ej bre covece uzimas kredit sa zapada da gradis drugoj državi skole\". hahahaha ma ima jos.....samo da vide bosanski pravoslavci, koliko je srbijancima \"drago\" za tadicevu skilu....
kako srbijanci reaguju na Tdicevu skolu.... Tadic je tipicni titovac koji pokusava da da se ulizuje nesposonijim od svoje države kao sto je to Tito cinio da bi8 sebi dizali međunarodni ugled. Tito uzimao kredite i dobijao pomoć sa Zapada a dodeljivao isto Afrikancima i Arapima. Tako je stucao u Indoneziju , koo zajam, oko 90 miliona dolara još negde 1965 i taj zajam je zauvek otpisan. Tito je vodio Jugu u propast a Tadic sada vodi Srbiju Ovaj Bota čini isto samo malo modifikovano ali posto je u Srbiji oko 90% aktirajucih naivcina i zanesenjaka, Bota može da radi skoro šta hoće ...bas kao sto je i Tito cinio, sve dok se Srbadija opet ne opasulji i onda će ponovo da okrivljiju Zapad.
potpuna demilitarizacija cijelog balkanskog prostora bila bi jedini prav i zdrav politicki potez svih lidera balkanskih republika... ali ko bi se izmedju ostalog enormno bogatio trgovinom i krvavom potrosnjom nagomilane oruzane sile?