Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi na slici dva brata srbina,i jos jedan koji ce prestavljati Bosnu i Hercegovinu radmanovic i potureni Bosnjak Izebegovic srpski vojvoda znaci sutra ce biti 4 srbina i jedan Bosanac Komsic..!
TADICU, CETTNICKI VOJVODA SANU ETABLISMENTA AGRESORSKE I FASISTICKE SERBIJE...!!! HEBBO TE DRAZA MIHAJLOVIC KOJEM TRAZIS KOSTI I RATKO MLADIC SERBSKI MONSTRUM VAMPIR KOJEG SI LICNO CUVAO , KRIO I STITIO 11 GODINA...!!! SIKTER...!!! ZAUVIJEK REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA...!!!
Nema Dodika jer RS nije država već neki entitet u Bosni i Hercegovini. Bosna je suverena država ne RS zato nema Dodika tamo.
A gdje je tu Mile Duduk, intelektualac i europejac. Da ga malo gledamo kako \'ja nisam politički nepismen ali uopšte ne kontam o čemu se ovdje govorii\' hahahahahaahahaa tokmak
NINJA, ne jedi vanago, a ti englez si uvijek bio pametniji kad se ne javljas.
Eno članak u kuriru o Angelini, hoće da je tuže za nove klevete. E baš se ismijah braćo mila koje su to hablećine
Ja magaraca, neznaju nista drugo nego rokati rasola, jesti prsute i pricati ruski kao jedini strani jezik :D Haris Silajdzic je prvi i posljednji proizvod jugoslavije koji je kulturan i zna se raspravljati na Engleskom jeziku bar.
Pa kakvi su ovo kafanski sastanci po odmaralištima, Svi koji su glasali za ove manekene trebali bi protestvovati zbog ovog SHOWa, svojim novcima plaćate njihove derneke. Ima da se sastanu u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu u institucijama koje su za to predviđene kako bi ti njihovi smiješni razgovori bar do neke mjere poprimili dozu ozbiljnosti.
divi ova dva zenska spolna organa .......