Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa @karimom, zakon o zastiti zivotinja je odlican za nasu zemlju. Nadam se da ce dovesti do vece svijesti gradjana i da ce se B&H promjeniti na bolje sto se tice empatije prema zivotinjama a i ljudima. Drustvo u kojem se niko ne brine za najslabije clanove (ljude ili zivotinje) je okrutno i sirovo drustvo u kakvom nije dostojanstveno zivjeti. Svaka cast svima koji su se izborili da se ovaj zakon donese!
@da, Ne laži.
cijenim to što se radi samo treba promjeniti vodstvo tog udruženja jer više životinjama pomažu savjesni građani nego gdin.Ivanišević Velimir koji se vodi kao glavni i odgovorni tog udruženja vjerujte mi kad god sam ga šta pitala NIŠTA samo prića u prazno pružite šansu ljudima koji zaista vole životinje a ne onima koji tu traže prvo za sebe a životinjama šta ostane (ako ostane)
Bravo za clanove udruženja SOS i sve ostale koji su pomogli donosenje ovog zakona! Ovo je zaista prijatna i dobra vijest koja nagovjestava bolje dane za sve zivotinje u BiH. Kad je zivotinjama dobro, onda je ljudima jos bolje, tako govore iskustva razvijenih zemalja. Elem, da ne davim dalje, mnooogoooo sam sretan zbog ove vijesti!!! Jos jednom hvala svima vama koji volite zivotinje! A kad volite zivotinje, znam da volite i ljude a kad volite ljude, znam da jos ima nade za bolji zivot svih stanovnika BiH i cijelog Balkana. ”Kultura jednog naroda ogleda u njegovom odnosu prema životinjama\"- Gandhi