Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti cast Alkalaj! gacaaaa...! carapa....! .banakaaaa....! firmiiii.....! zeljezara...! energopetrolaaaa....! stanova..! stanova...! stanovaaa... ! hajmo holding inovaaaa...! placevaaaa....! hotelaaaa.... ! potkosuljaaaa.... ! hajmo narode stranakaaaa..! stranaka... ! sve za vas glas protiv vaaaas...! hajmo narodeeeee...! drzavnih mjestaaaa... ! samo za 10 hiljada € ! hajmo narodeee ! hipotekarnih stanovaaaa... ! hajmo feuderalciii..! sve za marku! j...m li vam sve mrtvo i zivo! prokleto i pusto vam ostalo! sjeme vam se prokleto zatrlo!
nema vise para od telekoma ,sad se valja zaduzivati
poceo dodik da dere i svjetsku banku :))))))
Prodaju nas u roblje!
Ha ha ha, neka levati rade i grade, mi imamo za kahve, ima i za kljukuše, i šta nam fali. Još da mi je znati dje će Dzeko , pa da zapjevamo onu: I nikom nije ljepše neg je nam, samo da je vako svaki dan... BIH4EVER
pročitah prije par sekundi da se neka komisija dala u organizovanu potragu za nekim \"milijardama\" ,koje su donirane BiH ,a vode se kao \"nestale\"!? šta je sporno što su Srbi dobili taj kredit? on je ionako bizarna suma na odnosu ovih \"poklonjenih milijardi\". drage moje komšije, brinte se vi o vašem budžetu i ako možete pomozite tim ljudima da što prije pronađu te nestale milijarde!
...JADA
zna dzombic da rs nece vracat ovaj kredit\'\'
glupane jesi ti uopste procitao clanak, vidis li da ti je entitet u qurcu i da ovo sluzi da se popune rupe u budzetu, a gdje su pare od telekoma???? otisle u razvoj loool heheheh
Uhvatim ti ja staru tek oprala s.upak a hoce da pravi pitu.Ona kaze ne cuju se ruke evo pomirisi a ono plocice opadaju oko nje u kuhinji.Yebem ti zivot kad podrignem ko da p rdnem.
zaduzivanje da bi se pokrile rupe u budzetu nije privredni razvoj vec upravo suprotno. ne bih imao nista protiv ekonosmkog razvoja RS jer ekonosmki razvoj moze samo pomoci da se iskorijeni budalastina i fasizam ali krediti ovakve vrste su samo nastavak kopanja rupe bez dna. polupismeni srpski fasisti svakako ce ovu eknomski katastrofalnu vijest protumaciti kao nacionalnu pobjedu. ali bez brige \"bosnjacke ovce\" i federalna mafija ce nekako iskamciti koji milioncic od istih, da bi namirile svoj budzet i namakli za svoje ministarske platice i audije...
Valjace ove pare laktasenku da \"izgradi\" jos 5 km autoputa hahaha ps dokle ces dodo krasti svoj glupi \"srpski\" narod.....a oni ti jos aplaudisu...hahaha, ja st.oke glupe.....
a sta kad se i ovo potrosi, prst u dupe pa onda u usta.
CETTTNNNIIICCCKKOOO SMMMEECCEE JE BANKROT I NEMAJU ZA GACA! MESICA ZA KOMADANTA ZDRUZENE BIH HR OPERACIJE DEZINFEKCIJE BIH OD CETTTNNNIIICCCKKOOOG SMMMEECCAA!
Zaduzenje od 44 miliona dolara za budzet znaci da je ekonomija potopljena i da su pare od prodaje rafinerija, elektrana i telekoma potrosene, ukratko nema se za gaca. S druge strane FBIH od BH telekoma za 2009 uzela 120 miliona EUR profita.