Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hej narodi svih nacionalnosti, svih vjera, svih plemena, svih godina, muskarci , zene....djeco.....UJEDINI MO SE I MOTIKE U RUKE.....I UDRIMO PO OVIM LOPOVIMA POLITICARIMA MAMU IM LOPOVSKU JEBEM....POKRALI SU SVE I SAD HOCE JOS 97 MILIONA DA I TO POKRADU...I DA NAS U DUGOVE ZAVUKU NAREDNIH 100 VJEKOVA....MA MAMU IM JEBEM SVIMA....KO ZNA GDJE CE TO ZAVRSITI....UHHHH......MA TREBAMO IH SKINUTI SA VLASTI I DOBRO IH IZBATINATI.....
Po 30 miliona SDS, HDZ, SDA bandi, 6 miliona okupataru Azdaunu a milion za sirotinji u BiH, a sve ce vratiti sirotinja uz debelu kamatu... OKUPATORA PROTJERATI IZ ZEMLJE A DOMACE SDA-SDS-HDZ IZDAJNIKE SVE POBITI!!!
Pa jebem vam matre do kada cemo da odplacujemo ove dugove?
E DIKTATOR IZ ZAPADNE CIVILIZACIJE, DEDER TI NAMA RECI KAD TE VEC IDE ZASTO JE NAROD GLADAN?
KOJA INTELIGENCIJA OVDJE VLADA?? malo pametnih ovdje ima? narod gladan, neko im kruh daje a okolo se govori ne hvala?!?!?!? pa zajebali ste i einstein-a... to sto ce se te pare pokrasti to je druga stvar, ali valjda se upotrebi nekih 10 procenata na dobre stvari i to je to.. daleko je bosna (nazalost) od zapadne civilizacije - zahvaljuci mozgovima kao sto ste vi.. nama treba diktatura, a ne demokratija jer glupi narod bira glupe politicare.. HHEEEJ mogli smo sa tih 97 miliona dolara pitati bush-a dali ce nam mozda prodati saddama huseina?? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? AKTIVIRAJTE MALO MOZGA AKO GA JE OSTALO POSLJE TOLIKO ALKOHOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALMIR
Hafize, glupi hafize! Pojedi moje govno. More li hafize? Valjda se Alah smiluje pa se udavis i tako nas spasi od gluposti. Alah je milostiv. I govno je kabasto
Ako necete uzimati americke pare, a vi izaberite politicare koji to nece. Sta je? Ne mozete? Znaci da je volja vecine bosanskog naroda da se americke pare uzmu. Ta lova se moze pametno iskoristiti i kredit vratiti. Drugi su to vec uradili prije nas. Osim ako ga (kredit) ti isti politicari ne spiskaju ili ne ukradu. Politicari drugih imena, ali sa istom pricom kao oni sto su poceli rat. I koje je i tada pametni narod bosanski izabrao. Ona stara "narod ima onakvu vladu kakvu i zasluzuje" je u Bosni 100% tacna.
CJELA TUZLA MOJU KITU MUZLA Dajte kredita kaji pa cemo sve spiskat na kurve
E fakat divi levatu glave. iliti: Hey fackat look at this levat's head. :-)) Svega mi da mi je znati gdje ih ovakve prave da zapalim fabriku.
Jah,kad skontas kakvim sve supcima daju i kolko-eh tugo moja mi zadnja rupa na svirali?Zna se i zasto?-,radi supaka politicara i lijenog naroda sa zenama koje rasturaju naciju?Naguzim vas sve i primam bilo cije drzavljanstvo?
taman kad us nas skontali za tolet papir i 25 miliona, sad cemo im maznuti 97.
super, sada ce predsjednistvo moci da kupi 27 audi 6-ica.....bravooooo!
Tata, tata otu li ja ovo morat da vratam titav divot.Ove cike uzimaju pale i tupuje lazne glupoti, Audi A6 ,mobilne tetefone,plave damije a mi molamo potlije sve to sa kamatama ...... Jeli tata to ne ubijemo ove cike sto nas kladu?
Rudar, sta je rudarske djece gladno danas, sto u Bosni, sto sirom svijeta zbog ovih monstruma, sta ih nema da kupe svesku i olovku, sta ih sanja o postenom rucku. Terzicu, Tihicu, Hadzipasicu, Ljerki Maric i slicnima ove pare trebale, a ne bile im dovoljne, da lijece djecu svoju vlastitu i unucad, trag im se zatro i njima i njihovima. Zemlja im kosti izbacila.
samo tako ovo je dorbro!...;) *bling bling*