Suđenje za zločine na Grbavici
0
Svjedokinja govorila o prvom susretu sa Batkom
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CRnkut ces u zatvoru djubre cetnicko!
Batko uvali ti ga Ratko hohohoh
Ipak kada razmislim džehenem (pakao) je dobra stvar, neki ljudi jednostavno trebaju biti tamo
Doci ce dan, kada srpski junaci poput batka i slicnih, budu lezali obezglavljeni po Sarajevskim ulicama! Samo polahko...
Treba ubit odmah...nema se mjesta u zatvorima. Vjesanje na Marin Dvoru!
lelo jadni ste vi srbi i sa jos jadnijim moralom,licno sam BOGU neizmjerno zahvalan sto ne pripadam gen-o-cidnoj sorti
Sve je tacno nazalost! Doticni manijak je i prije rata bio poznat po nedjelima.Za neupucene on je silovao sestru od strica u Niksicu.Bio je cest gost u Crvenoj Galeriji,Teatru i naravno u BB gdje je i radio kao izbacivac.Stalno je nosio pancir kosulju,bio exstrem iz dubine duse.Sve sto se pise o njemu je cista istina.Bio je neobrazavoan,glup, primitivan,bijedan, iskomplesiran nije mogao da formulise recenicu.Srecan sam sto je uhapsen i sto ce odgovarati,ali to nemoze vratiti bol onim ljudima kojma ga je i nanijeo.! S obzirom da sam imao priliku da ga sluzim u jednom od lokala u Sarajevu prije rata(ne sto sam zelio,to mi je bio posao) prije nego sto sam mu dao gusti sok koji je pio naslonjen na sank,pitao me je sta sam po nacionalosti ...! Tad sam i vidio i osjetio da je rijec o opasnom manijaku! Pozdrav za sve normalne!
Pa ko se ne bi ponosio ovim junakom...ne pominje se nigdje da je ucestvovao u borbama (nebitno sa koje strane) samo da je maltretirao civile...ja mu zelim sto duzi zivot a sto vece muke!!!
Treba mu javno ODERATI KOŽU na sred Marindvora i prikazati snimak potencijalnim izrodima da znaju šta ih čeka ako dirnu u Bosnu. Sve ostalo je Opraštanje Zločina.
ja inače volim maziti svoju pičokicu gledajući Batka u sudnici...dok svršavam squirtam po cijelom monitoru
kad cemo krenuti na kamenovanje stranaca po sarajevu, dodjite na sarajevo-x forum da vas ja organizujem! jbo zlatne kasike i dan nezavisnosti BiH.
batko upo ti glatko
Vidi gedzovana i nadimaka biber, krompir , i ovog batinoglavog mamicu im erojsku , treba vratiti smrtnu kaznu
Psssssssssst Nikom ni rijec
Lelo prdnem ti pod velo...
kad sarajevo osudi samira bejtica i sve krvoloke iz rata koji se i danas slobodno šetaju sarajevom i federacijom onda moze postavljat pitanje moralnosti kod srba. do tad pssssssst.
ovoga je zapad predao, da odgovara, mrzim zapad. dodjite na sarajevo-x forum da vam ispricam kako je rusija bolja.