Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosta Č. je iz plejade akademika SANU,prevejanih lažova. g... ljubaca Karađića. Takođe jedan od onih koji su u ratu gostili ili bili ugošćeni id strane VRS. Čavoški nije nacionalista, on je vrlo prepoznatljiv kao klasični neofaišsta. Kada bi imao priliku bio bi još gori genocidaš i od Mladića, Karađića i ostale bulumente.
Samim tim sto je ovo smece u Hagu pravda je jednim dijelom zadovoljena, ili ce umrijeti zatvoren prije izricanja presude, ili ce truhnuti u zatvoru do kraja svog bijednog zivota.
Naravno da je gospodin Izetbegovic kriv, jer je stao u zastiti drzave BiH i Bosnjaka, nije nasjeo na srpsku politiku da pravi muslimansku drzavu pa ni zapad nije imao razlog da unisti BiH i Bosnjake, a srbi su bili i jesu preslabi da bi to sami uradili, da je gospodin Izrtbegovic pristao da BiH bude dio srbije ili da je nasjeo na srpsko-fasisticku politiku da pravi muslimansku drzavu danas ne bi postojala ni BiH ni Bosnjaci, ali zahvaljujuci mudrom vodjenju politike gospodina Izetbegovica BiH danas postoji ponosna a u njoj Bosnjaci kojima ova drzava i pripada.
sve ista genocidna krmad kao 92..
Koji idioti ovi zloćinci neznaju više ni šta da prićaju
Šta je ovo, sve neke komunjare i socijal-demokrate svjedoče u korist ovog šteneta, pa gdje su vam ti 'fašisti'???