Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ste vi .u.b.i.a.l.i. komsije Srbe onda je bilo branimo BiH, a kada ste dobili po toj vasoj cetvrtastoj labrnji...eeee onda je sta nam ovo komsije rade.... I ne dijelite vi vas dio BiH ni sa kim....tih vasih 24% je samo vase i nicije drugo....a o ostalih 76% BiH mozete samo da sanjate muslimani da dijelite sa nekim :))))))))) baliyska noga vise nece krociti na 76% BiH...nikada vise !!!!
Ha ha ha do sada ste kukali i kukumacili strancima a sada ste poceli sami sebi da kukate i pripomazete... Jao sudija \"DZENOSAJD!\", \"SEJV BAZNIJANS MUSLIMS!\"...\"A JOJO NEDIME STA NAM OVO RADE!!!\".... Ha ha ha...koje ste vi karikature balmusi (balmus = BALkanski MUSliman)
Svi smo mi bili dobri sa našim komsijama, ali je problem sto oni nisu nikad bili u dobrom odnosu sa svojim razmišljanjima pa onda ni sa nama muslimanima! Jadni smo mi skim moramo dijeliti našu BiH.