Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti sto si nas podsjetio na ovog velikog umjetnika iskreno i sa mjerom.
Ahmo sve zna i za sve je kompetentan da komentarise, nista novo, da Bog sacuva.
...dakle, ovo je definitivno portal sa najgorim citateljstvom u istoriji portala (a i sire)! e cuj ukr\'o od bosnje staru narodnu makedosku pjesmu! :)))) e svaka ti cast!
U Banjaluci je poznato da je Luis ukrao pjesmu NE KUNI ME MAJKO od svog druga iz vojske, Bosnjaka, Banjalucanina. Samo za informaciju.
yebo vas luis
http://www.youtube.com/watch?v=RT5v5HcHQN0&feature=related
Ovo idiota, sto je ostalo na sarajevo x u nedostatku normalnih ljudi koji su na G.O. treba zabraniti da citaju textove jednog cestitog i vrlo ostroumnog novinara jer im to stvara zbrku u ono malo sivih mozd. celija. Svaka cast Ahmede, dobra analitika muzickog puta Luisa.
@Sarajlija NEMAS TI POJMA SELJOBERU, bolji je Luis od tvog DinA, zemljaka ti,
Buricu je najvaznije da ostane u granicama propalog Balkana, i da samo prica o regiji iz koje nikad nije izasao... i nece biti tuzno citati tekstove ovog BORATA iz kazakstana..... zivio drug Tito
ispred porodice covjeka kojeg je ubio,mađara cini mi se,sramota me da citam ovaj text.ahmede sramota me sto sam rastao u istoj zemlji s tobom
Neka mu je jahka zemlka1
Bio je dobar kao da je \"niški specijalac\"
Piše o ovom pjevacu vlahu, a sigurno bi i napisao ovakav tekst i o generalima Armije BiH koji su umrli, ali eto njih zaboravi, jer nisu zaslužni, već je ovaj vlah zaslužan da se o njemu piše i da se o njemu zna.... Bože sačuvaj me ovakvih Bošnjaka.
Bosnje bez pomena na \'velikosrpsku ekspanziju\' ko frajer bez qrca u svatovima. Ostatak texta ok!
http://www.youtube.com/user/UniqueLaWW