Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politika je kurva...
svi sa svima.........zvuci ko grupnjak............kurvanjska posla
Sto nam govori da je besmisleno glasati.. 1. uvjek su iste stranke za koje mozemo glasati 2. ako nisu stranke onda su pojedinci vec od prije poznati 3. ako I glasamo za neku nama dragu stranku/pojedinca..oni udju u koaliciju sa onim koje ne zelimo u vlasi..itd.. Kao da vam konobar u kafani ponudi Coca-colu I Pepsi..a vi mu kazete da ne pijete gazirana pica..ali on insistira da izaberete bili koje od ta dva koja zelite?!
JEDINI LIJEK JE PODIĆI IZBORNI CENZUS !
Ne vade ga, josh traze da narod bolje mijesha!
Pa svi koji su glasali za sbb bili su protiv sda. Logicnije je bilo da su se udruzili sa df-om i sdp-om. Al ovde nema logike ...
Ko nije osnovao stranku nije bio u Parlamentu
Ovo je laz, Pedja Kojovic (Nasa stranka) uvijek je glasao kako ga Dino Konakovic zamoli (slucaj stecaja GRAS-a, pogledati danasnju posjetu premijera Konakovica nekoj firmi), a odjednom se kolicina nekretnina Kojovica uvecala za neke adaptirane stanove. Ostalo zakljucite sami ili Nasa stranka misli da smo mi bas svi ovce. Ma nisu bili u koaliciji, samo su debelo hajrovali njih par.
I kaže vi ste ih birali šta se bunite .... ccc pa koga birati da bude dobro ?? koga ?? kad se ionako svak sa svakim j***
Kurvanje je opasno za pošten narod
sve ista ...ovna
Da mi je ovu jednu stolicu iz parlamenta. Da mi ledja malo dodju sebi..
@sherains Tacno. Kad sjednes i vidis kako je udobno,vise ti se ne ustaje ;)
svi sa svima-ja sexa
evo jebem mater svim stranka momentalno
Ako SBB ne udje na svim nivoima u vlast i u punom kapacitetu odnosno po izbornom rezultatu i pri tome ne bude kao DF u kantonu KS potrcko SDA onda se moze nadati rezultatu na sljedecim izborima u suprotnom moze odmah kao i DF kljuc u bravu da stavi.
SBB nema ljudskih kvalitetnih resursa da potpuno participira u vlasti - boluje od svih bolesti koje ima i DF. Kvalitetan kadar je od unutar stranačkih manipulatora otjeran da bi se nekompetentni uhljubi ubacili na odgovorna mjesta! Kod Fahra je ista stvar. Čim bude počela podjela fotelja, novokomponovani će se posvaditi među sobom. Netreba im niko spolja.