Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je sinoc gledao emisiju 'Posteno' jasno mu je o kakvoj je osobi rijec. Prepametna djevojka, ogroman kapacitet, primjer kako ustvari politicar treba da izgleda/djeluje. Smijesno je poredit sa nasim tokmacima, jer ona taj posao radi da doprinese, pomogne, promjeni, i da prosiri svoje znanje i licnost, dok je vecina nasih seoske varalice koje su se penjale ljestvicom vodjenji iskljucivo zeljom za materijalnim...
Čitam komentare... Sve je jasno, mi smo najpametniji, najbogatiji, živimo u najuredjenijoj zemlji i td... e moji jadni zemljaci... možda bi bilo dobro da odete negdje malo dalje od svojih mahala!
Ne možeš biti i uspješna ministrica i pametna i perspektivna i moderna i vjerna korijenima i imat' dobru sisu pa džaba...
Svaka cast, focanko. Ako nista pokazi ovim gradjanima da svi " seljaci" i da nismo svi "sljegli"...
Hahaha, ocit primjer jednog napacenog ljubomornog sibicara sarajlijice. Zbog takvih razmisljanja i stavova, mi i jesmo gdje jesmo. Na dnu dna.
Jedini zaključak iz svega i iz njenog primjera idite što dalje odavde ako mislite da uspijete prosipa nam šuplju bezveze daj vize da bjezimo
Kažu nije više ni u Švedskoj med i mlijeko, sad mi je jasno i zašto.
Odselila u Svedsku?????????
Poštovana ministruce , Ne znam s kim si mogla razgovarati u BiH , jer svi su oni okorjeli vlastodršci , i s njima nije moguće ništa razgovarati , sem o onome što ih održava na vlasti , a to je nacional-manipulacija. Sve obečaju , a ništa neće ispuniti ( pogledaj kako su prošli svi iz Evrope i svijeta ) koji su donosili dašak promjena i demokratije .Čim Vaš avion zarula pistom u povratku , oni će nastaviti po starom , jer jedino tako imaju enormnu korist ( od koje bi se vama zamantalo ).
Ovaj svijet ode u vraga, nekad su Šveđanke bile plavuše, šta je ovo 'vako garavo?
Malo stariji studenti.
nije se trebala farbati u crno, djeluje kao da joj je 35
Da ne znam bolje, pomislila bi da ženska vodi predizbornu kampanju ovdje koliko obećava.
Ne reče ona jučer ništa spektakularno,.. na slomljenom maternjem jeziku. Koliko smo jadni kad nadu polažemo u mlade ministrice stranih zemalja,.. ministrice bez nekog značajnijeg iskustva, moći i znanja.
posto je pasteta
Dašak optimizma bi bio moguć da nemamo profesore koji ove 'slobodne ljude' odgajaju po sistemu: "Kupi moju knjigu, pričaj mi ono što sam napisao, razumijevanje i kritičko mišljenje ostav' kod kuće". I da, demokratsko društvo my ass.