Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 godina gradnje, 9 miliona maraka poreznog novca. ubij se Koldzo prije nego ti mi presudimo na izborima!!!
ahhah... s/hala za tjelesni odgoj pučke škole.
9 mil KM za ovo ??? pa ovo se na zapadu izgradi za 4-5 mjeseci maximalno 500 000 eura.
9 miliona KM za malo veću školsku dvoranu?! Aferim!
jel to ima parking ispod!
ima.
pogledaj slike glupane
Kako vas nije stid uopšte objavljivate ovakve vijesti. Ovako male objektiće u današnje vrijeme se izgrade za maksimalno 9-12 mjeseci. Napišite jednom realno da je ovo sramotno koliko je novaca skrenuto kroz naknadne radove i koliko je svega još utrošeno a da u dvoranu nije uloženo. Žalosno je svakako i činjenica da se uzimaju ratni datumi za otvaranje iste, a sve u cilju skretanja sa gore navedenim podvalama i prevarama. Fuj !
@atheos otvori oči, uključi mozak i vidjećeš ! 5 /PET/ godina se radi ovaj objekat i ti ne vidiš problem. kapacitet 1500 mjesta za gledaoce
I kaj sam ta jedna slika kroz mrežu koja je slikana na mobitelu