Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opaaaa... znači 10 novih faca na predizbornim plakatima...
ahaha kakva pišurija sa ovim doktorima nauka u Federaciji Ja mislim da sada u Federaciji imaviše doktora nauka nego u onoj bivšoj Jugoslaviji I ne čudi me, jer u onoj nikakvoj, poganoj, ružnoj zemlji Jugoslaviji si morao dobro da se pomučiš. da godinama i godinama učiš pa onda stotinu uslovčića pa onda dobru svotu novca (jer doktorat je bio vrlo skup) pa tek onda na teške muke i puno pameti da postaneš doktor nauka U ovoj zemlji doktori nauka ne umiju dopis da napišu, pametnom dosta!
ako nemaju stranacke karte onda je biro bogatiji za jos 10 doktora nauka ;)
Sve doktor do doktora, tako je jedan na sveučilištu u Travniku položio doktorsku disertaciju na temu, "uticaj luka na ukus bureka".
ako ce i oni na budžet, serem im se na nauke