Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stalno ponavljam isto pitanja i niko mi ne odgovara: Ako je Zakon na nivou BiH, zasto u gradovima sa bosnjackom vecinom imamo na hiljade pasa lutalica, a u RS-u ih nema? Zasto Dogs Trust uopste ne reagira kada se u Bratuncu izvede akcija u kojoj se ubije 200 pasa lutalica? Evo, ja odgovaram umjesto tih lopova: Oni su odmah prokuzili da su Bosnjaci najgluplji i najkorumpiraniji. Kupili su u Sarajevu veterinare, ministre, direktore osn. skola, cak su i starog prof. Filipovica kupili da napise tekst u zastitu dzukela. Ko to ne vidi, slijep je kod ociju. KATASTROFA!!!!
Ma jednostavno kao u RH, svakom psu kojeg imas fino chip ugrade odmah i to je to + inspekcije koje to provjeravaju na dnevnoj bazi, ako se pas izgubi, svaki azil/veterinar ima skener i skenira ga kao na kasi, pise sve o vlasniku...i kazu mu da dodje po njega, sto dulje ne dolazi to mu veci troskovi zbrinjavanja idu... ako ga ne zeli, mora platit uspavljivanje i to je to, problem rijesen
E JESTE NASLI SLIKAT NA SLATINI CUKE, OVI MACKU NECE DA POGANJAJU .. OVI SU DOBRI SA SLIKA, SAMO DA ZNATE HEHEHEHHEHEHEHHEHE
Po zakonu, ni jedan pas se ne bi smio prodati u prodavnicama životinja bez usađenog čipa, preko kojeg bi se kasnije mogao identificirati vlasnik ako pas bude nađen na ulici napušten. Da se to ne provodi, krivi su oni koji mlate grdne pare na ovom cirkusu sa psima lutalicama - od mafije iz "Dogs Trusta" nadalje
Ja bi bio naj sretni da nas u BiH pojedu dzukele i da oni preuzmu upravu nad BiH jer mi ocito nismo sposobni za tako nesto.
Jednostavno se zastite
@ja-sa http://www.olx.ba/artikal/19658179/baterija-sa-dodatkom/
Ove nove dame sto od skora naselise gradove navikle na po dvije tri djukele oko kuce pa se tesko odvici a plus izgledaju gradjanskije kad izvedu cukicu za uzicu na ulic, prave pravcate grdske dame. E kad komsije i svi vide da je to prava gradska dama valja se djukele otarasiti, stavi ga u auto i prebaci u drugi dio grada, naravno za komsije se je izgubio ili su ga zlocasti ljudi ukrali a doticna ostaje gradska dama.
...samo ih držati bijesne nek napadaju ljude posebno ispred bbi i na baščaršiji kod sebilja, tu ih uzgajati treba,nek spavaju lijepo ih je vidjeti stvarno,po mahalama ih ima vratnik bjelave a tek mahmutovac gore su im stavili značke crvenog krsta kao spasioci
toliko o onima koje zovemo politicarima; nisu sposobni ni da rijese problem pasa lutalica. U onoj drzavi, ovkve stvari bi se rijesile preko noci, ali bukvalno! Nema tu puno pametovanja i pizdarija - ako je ljudski, odnosno djeciji zivot ugrozen - zna se sta se radi. Ove green piece i kvaziljubitelje zivotinja, objesim macku o rep.
jednom sam nosijo kesu uveće sa iznutricama da se to lijepo kuči poprži kad me skupina hrsuza zajmiše...jedva pobijego uauto.
joj kad fazlinovic pocne zgrtati lovu svake sedmice dvica mocice rukvas otvoriti jos jedan studio acord😂😂😂
Garo u paradi Sta to tamo radi ...
mene 16 puta ugrizli. napravio dvije vikendice i jedan ljetnikovac
POBIT SVE KEROVE GAMAD JEDVA ZIVU GLAVU IZVUKAO PRIJE NEKOLIKO MJESECI ČPŠPR OD 15 DZUKELA ME NAPAO FUJ
ČOPOR*
Sjecate se prije par mjeseci kad su Izraelci nudili koja ce zemlja primiti njihove pse i macke lutalice:)))..