Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva drskost! Sramota i blam. Narod jede iz kontejnera, na javnim-sirotinjskim kuhhinjama, za djecu se PROSI decenijama za liječenje naše dječice, više od pola radnog sposobnih nema posla, penzioneri skapavajju od gladi, vlast vazi kako nema para za povišice bijede od penzija a JEDAN GUZONJA i GRMALJ KUPUJE AUTOMOBIL OGROMNE VRIJEDNOSTI ZA NJEGOV LUKSUS I NERAD. SAMO PIŠIMO, PIŠIMO ALI NIŠTA NE PODUZIMAJMO GLUPI NAŠ NARODE, NEKA NAS JAŠU IMAJU I PRAVO.
Nemoj tako ja koliko znam i dedo Covicev je u Jarama jal Ljutom Docu godinama vozio slicnog audija (istina nije bio 8) ali se zna , eto i punac mu vozi istog a kupio od penzije 320 mara.
F A D I L E E E E,JEL TO OD NAŠE ŠTEDNJE?
Ma , bravo stožerniče , samo teraj.... Je...bi..ih sviju u zdrav mozak , zna se ... PS toliko o ugroženosti( rvata) u BiH
Kad bbudete opet protestvovali operite mu audija.
Pa mog'o je bengu uzeti, sta ce mu ovaj fau ve.
Šta kaže Fadil na ovo?
Ne bi on pristao ni na šta ispod miliona ali Papa ga postidio.
ZIVIJA DRAGAN COVAAAAAA.JEBIIIIII,JEBIIIIIIIII NEVADIIIIIIIIIIIIII,NEVADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.I OVAKO OVDI NEMA NITI CE KAD BITI DRZAVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Čoviću, ako Fadil čuje za ovo, nahebo si
dabogda se slupao u njemu
@klixica Ima on airbagove u autiću pa mu ne mere ništa bit!!
Fadile hoćeš li mu halaliti?
Zamjena za nesto s profila? moze i vece auto uz "nasu" doplatu.
Ako cuje Fadil ima da se skine s pameti.. Covicu sta si to uradio?!
Fadile, oglasi se!
@rarara opravdano! on bi, al ne mere, nepristojno je punih usta bilo šta reći :)) :D We're all living in America, America ist wunderbar.
Garant malo trosi po gradu
Slab izbor ja bi uzeo barem dva komada neka se nadje jedan za oko kuce . Bolestan narod koji ovo sve gleda i slusa a nista nece da uradi. Nista ova vlada neradi kada ima ovakvu moc. Ja bih kupovao avion, helikopter ili ti podmornicu.
to je više perverzija, čuj 200 000 za auto !