Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Negativan natalitet je i u Federaciji u 8 od 10 kantona. Bolje da pogledamo realnosti u oci nego da se veselimo tudjoj nesreci.
TO JE JAKO DOBRA VIJEST !!
Jesu komentari u stilu \" multi-kulti, svi smo mi Bosanci, možemo zajedno živjeti BiH \" ???????
hahahahahaha nemogu srbe prcenzi hahahaa,,nestaju nam bra srpsa nejac hahahahahahahahaa
znaci;srbogojilista-(citaj-obdanista) se zatvaraju,jazuk
Isti problem u Federaciji.
Lijepa vijest..umanjuje se tumor bosne i hercegovine
Priroda je tako napravila da se slabiji masovno razmonozavaju nebi li opstali. Eto na primjer zecevi se mnoze ko ludi jer su slabasni i jedina im je sansa da opstanu da se mnoze. Tako je i sa ljudima.
Svima gore iznad se napecim mamare poturcenjacke...
izgleda da mi zaista moramo što prije doći na Balkan, da popravimo brojčano stanje Srba...dok smo mi vladali Balkanom naši janjičari su dobro popravljali demografsku sliku srpskog naroda !
Dr Mirjana Rašović, direktor Centra za demografska istraživanja Instituta društvenih nauka, pokušala je kao demograf da odgovori na pitanja hoće li u doglednoj budućnosti Srbija biti zemlja starih ljudi, penzionera, i kako će se to odraziti na srpsku ekonomiju. - Prema rezultatima poslednjeg popisa stanovništva, više od 900.000 osoba u centralnoj Srbiji i 350.000 u Vojvodini staro je preko 65 godina, a istovremeno se povećao i procenat stanovništva visoke starosti od 80 godina i više. Procenjujemo da će se zahvaljujući napretku medicine smrtnost u drugoj polovini 21. veka smanjivati, pa će broj starijih od 65 godina nadmašiti brojčano populaciju mlađu od 15 godina. Razlog tome je, svakako, nivo rađanja koji je 25 odsto niži od potreba prostog obnavljanja ­- objašnjava Mirjana Rašović. http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/142695/Rad-do-smrti-4-Srbija-zemlja-staraca-
pravoslavnosrpska genocidaška gammad izumire hvala Bogu ! http://www.srpskaanalitika.com/2011/01/14/potresno-srbi-narod-koji-nestaje/
sve jedan komentar na clanku je od najmanjeg ex yu ali najvise iskompleksiranog naroda. btw, kako to da nikad nema podataka o federaciji na ovom portalu? hm? Jeste li se ikad zapitali o tome?
Glupi Bošnjaci ne znaju da su srpkinje zapravo sredstvo velikovlaske strategije. A i izvor spolno prenosivih bolesti.
DOĆI ĆE BOŠNJE. I ONDA...