Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK genocidaši, nemojte misliti da genocidnu tvorevinu nećete odvesti u pakao, a srpski narod možda u nestanak.
Ne postivanje Dejtona samo podize tenzije i vodi ka novom ratu. Pravila su za sve ista, RS radi sta hoce doslovno "jer im se moze". I babo bi sine.
@SLOBODNABOSNA ,jarane, smiri zivce
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Nabijemo ih na... BOSNA I HERCEGOVINA JE JEDNA DRZAVA. UNUTARNJE GRANICE NE POSTOJE. GDJE JE RS? PREKO DRINE.. :*
dokaz kako policija stiti zlocince u manjem bh entitetu ,cuj prekidaju suradnju haha
@SLOBODNABOSNA E ti posrbce turske krvi babu ti je janicar sp..o pa si ti posto..Znas li ti gdje je granica BiH..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zasto se ne izda nalog za Hapsenje odgovornih u vladi RS, narucito onog seljobera Milorada Dodika, jer je izvrsen Drzavni udar !?
Nije od_viska sacuvati hladnu glavu i ne dizati tenzije, bez potrebe. A neka Tuzilastvo BiH, Sud BiH i SIPA rade posao ( kako najbolje znaju i umiju) kao i do sada: na cijeloj teritoriji drzave BiH. Oni kojima se to ne dopada, morali bi konacno pokazati malo srama. Ili je obraz zbilja toliki djon?
Da nesto ne kriju, ne bi se bunili. Nema se sta ovdje vise komentarisati.
poslo im po zlu, ona muškobanjasta Zeljka se tucala a nije kupala
ode i bosna u zaborav
čim neko napada ima razlog za odbranu...ukinuti kantone pogotovo ove vjerske a ove lopovčine i varalice treba vratit u staro doba malo pa na vješala da narod bude zadovoljan..ja bih bar bio kao mlađi član ove države a još sretniji kad bih pritisnuo tipku kojom se vješaju
Nestaje para za penzije i plate, pa je bolje na vrijeme gladnom narodu reci da ga mrze vise oni iz drugog entiteta nego ovi sto ne daju penzije... A onda tri, cetiri, sad....svadjajte se, a kad glad uhvati stisni zube, svadjaj se jos vise da onom iz drugog entiteta pokazes da si izdrzljiviji u svadji...i on je gladan, prije ce odustati...pusti sad penziju i platu, cuj sta ti je nagovorio onaj iz drugog entiteta a ti pitas za penziju i platu....suti bolan i svadjaj se...
Treba SIPA da se prvo obrati Dodiku da se ukloni sve dokazi pa da se pretražuje !
Imam gadan osjecaj da bi nakon Gruzije, Ukrajine, Sirije, i Krime doci i ovdje taj novi hladni rat izmedju Amerike i Rusije. Rusi i njihovi prijatelji u RS i Srbiji nikad nece u NATO. Amerikancima na drugu ruku je stalo da sto prije ovaj region da prisegu njima i odrekne se Rusije. Zbog toga vidimo ulazak CG u NATO i desavanja oko Balkana. Dolazi red na BiH da udje u NATO i zatim postane dio saveza protiv Rusije, ali ne moze proci dok je Dodik tu. Ako Americki inat proradi, bice jebeno za RS.
Najzagriženiji za RS su gotovo svi fašisti. Mnogo ljudi koji su za odcjepljenje RS su osobe koje pravdaju zlocine u Prijedoru, Srebrenici i okupiranom Sarajevu. Dal ste stvarno toliko odsjeceni od stravnosti da mislite kako ste se branili dok ste ubijali civile kao ovce? Da ste branili svoju republiku dok ste okupirali glavni grad BIH 4 godine? U kojem balonu vi zivite??
Međusobni sukob, pozicije i opozicije, u RS-u se prenosi na cijelu BiH. Baš zog toga, čuvar Dejtonskog Ustava, pod hitno mora reagovati! Ovako će vrag odnijeti šalu, a Međunarodna Zajednica opet troma, trapava i metiljava!
Bas ste nako pametni... Vi po Sarajevu hapsite i plijenite, a SIPA koja je DRZAVNA agencija kao ne smije... ma napusite se vi, necete jos dugo...
Sta se to desava? Kakav pretres je bio, gdje je ta vijest. Nisam non stop na klixu, obavezno ubacite vezane vijesti jer ih nema. Klix, hajmo malo organizacije.
a ko bi to ratovo, uhljubi na uhljebe? hahahaaha
Zaradi tipkanjem, vrlo jednostavno. http://tipkanjem-do-novca.blogspot.ba/
Tvoja stara ima monopol u tom poslu...@SheRains
@SheRains Neinventivno, a komentar "zaradi drkanjem" je inventivan? Ponuda za posao je ipak ponuda, za razliku od tvojih gluposti koje konstantno pises po klix-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)