Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koji so tu svi sto nam to govore jad.nice osim bal.ijske pot.uricke sto.ke! A po ustavu nije mogla bih da se cepi brez pristanka svih konstutivnih naroda ali vi ste hteli da pregazite volju Srpskog naroda i samo ste gledali sebe bez ikakvog kompromisa i onda placete ko je kriv za rat PA KO JE KRIV? TRAZILI STE DOBILI STE!!!
Malo cu da pojasnim o refrendumuizglasavanja nezavismosti Bih.Te godine za nezavisnost Bih glasalo je oko 68 %,i bilo je sve po demokratskim standardima eu.Znaci vecina je ta koja odlucujr,a ne neki od konstutivni naroda.Pa ne moze 33%srba da pobije volju oko 70% ostali gradjana Bih.Valjda je to jasno svakome i ne znam ko se poziva na neku volju jednog naroda.Ma znate vi genocidna stoko da je tako,ali izmisljate ko vas psihopata.
hahahaha kakva loziona ; svi vam govore da ste genocidni divljaci i barbari a vi kao ispavni.vazi li za vas ona kad ti dvoica kazu da si pijan valjaj se ?? ne vazi naravno;vi vozite svoje i lazete sami sebe svoju dijecu i buduca pokoljenja koja ce biti takodje iskrivljena kao sto ste i vi sada.demagagija i izvrtanje teza je jedini bijeg od stvarnosti srbi i vitako znate.ruke su vam krvave do lakata od bosanske krvi i nemojte misliti da vam se to nece vratiti na ovaj ili onaj nacin.elem postujete vase komentare;pravdate se i dajete nama muslimanima neke cinjenice samo vama znane.drugovi dragi nas bosanske muslimane apsolutno ne interesuje vase misljenje i apsolutno nas boli patka za vas.i da mrzimo vas vise no sto vi nas mrzite da se ne lazemo.obozavam vam ovo recjer nisam covijek od duplih standarada.a sto se tice drzave mi bosanski muslimani druge sem bosne nemamo i tako ce i da bude .mi odavde ne idemo zivi nikad.pa bujrum drugovi.mlatio sam vas I opet cu ako treba
Hajde Jad.ovane, kukav.cio, svezi snjuru od cipele oko vrata i prestani vise kuljati..Umri kao covjek kad si zivio kao Milosevicev pas i sluga, svercovao sa alijinom bagrom citav rat od hljeba do droge i oruzja dok je srpski narod krv.ario pljuvaju ti za djecom i unucadima po Palama i vicu: Eno one pascadi od izdajnika jJadovana, jadi ih ub.ili....
ovaj donia, pravi od srba (cet-nika) zrtve, tj. zrtve karadziceve politike. koji lopovluk!
Samo argumenti .Njemački magazin \"Der Spiegel\" i berlinski list \"Die Welt\" danas donose tekstove o tome da je haški optuženik Radovan Karadžić, za vrijeme svog čudotvornog liječenja, još kao doktor Dabić, pio svoj vlastiti urin!
Malo je reci da si presmijesan ;)
pozdrav svim komentatorima, bosanskim srbima, bosanskim hrvatima i bosnjacima :) citajuci komentare nije lako zakljuciti da smo mi jos uvijek daleko od jedng normalnog i civiliziranog naroda, naime, za raspravu se traze fakti, dokumenti isl, a ne izljev kojekakvih frustracija i kompleksa svakojakih vrsta, postoje cinjenice, izjave, snimci dosijei jednog vremena koje je prethofilo svim nemilim dogadjanjima 90-ih godina, neko ce svakako morati da odgovara i plati cijenu za svu prolivenu krv, bez obzira s koje strane dolazila,
Te sada vjechito plachete i kukate,kako ste posve loshe proshli od svojih ludih zamisli i ostvarenja!!!Najsrdachniji pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
E znalac dobar ti ovaj dokumentarni film i ako je pristran ali eto. ALi vi uvek uzimate iz konteksta reci radovana on \"nestace...\" a sta kaze pre toga \" OVO STO VI RADITE....\" Znaci nesmemo ni da se ljutimo Srpska ljutnja je vec zlocin a vasi zlocini su oslobađanje i pravedna stvar pfff
Ovaj portal ima toliko glup nacin zabrane pisanja da poludis nikakvo vređanje ne pominjem ali neda da napisem komentar sta mu smeta pitaj boga kad je gl.upi bosnaceros sa druge strane unosi reci!!! Sve reci delim i opet mu nesto smeta koja je to kr.eten.cina stavljala svasta!
VIDEO, \"Krvavi Ples po Seheru\" http://www.youtube.com/watch?v=KEb9UXjvi2Q 5:20 - telefonski razgovor. MOTIV = CUZA !!! Bosanski Pravnici, probudite se dok ne bude kasno i monstrum sa Pala bude docekan kao slobodan covjek kao Biljana Plavsic u Banja Luci!
Pustite Haskomn sudu ovaj video, ne treba niko nista bezze svjedociti. UOSTALOM, JA KAO ADVOKAT POLAKO MOGU DA KONSTATUJEM DA TUZIOCI NAMJERNO POZIVAJU SVJEDOKE KOJI NE IZNOSE NIKAKVE DOKAZE KOJI BI MOGLI DONIJETI PREVAGU U KORIST TUZILASTVA ( i samim tim i BOSNJACKOG NARODA)!!! Probudite se ljudi, vi to mozete!
upravu si za ekavicu i mene nervira ko to forsira jer je glupo. moras priznat da i kod vas govore izvjestacenim jezikom i u masu rjeci za koje misle da su ekavica ubacuju slovo j.. npr prijevoz, prijevod djecko itd. jel se slazes?
@@samozavas yeebes politiku, ajmo se ja i ti igrat tate i mame! koju pozu preferiras?