Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suti lopino.SUTI!!!!!!!!LOPOVE SMRDLJIVI
Evo ispade sad Tihić odgovoran i za Dejton. Svašta, pa je li Silajdžić bio u Dejtonu kad se potpisivalo ili Tihić??? Ovaj narod ima kratko pamćenje poput zlatne ribice.
djana, djana pa taj \"Hare\" je definirao ili u najmanju ruku sudjelovao u donosenju tog sramnoga akta. Za ciji sicar pisete ove slogane kad svi koje ste pomenuli nisu zasluzni pomena. Jadni su svi oni koji ce glasati da li za jedne ili druge, oni to ne zasluzuju. Ako gosp. Prof. Nerzuk Curak procita ovaj redak u kome predlazem da se ne bira ni jedne niti druge bit ce ljutit. Prof. treba da zna da sadasnja garnitura nije vrijedna niti jednoga GLASA jer oni su obicne mahaluse a ne politicari sa vizijom, probojnoscu, odvaznosti, karizmom drzavnika, ukratko oni su zasluzni za Sarajevo i neka tamo ostanu. Da se Bosna oslobodi nacionalistickih prepucavanja, predlazem po ko zna koji put i apelujem da nitko ne izlazi na izbore, da Östereichischer Beamter GICKO preuzme obavezu te da Bosna bude istinski protektorat. Samo tako cemo stici negdje. Sa nasim HARADIMA, SULJAMA, ZLATONJAMA necemo ni do Podlugova.
halo zijad ef. pasicu o cemu pises bolan ne bio? ama tko ti je Babo i kako te odgoji lijepo. evo nisam znao da u nasem evladu ima i takvih koji bi zbog Sulje sve mu do 6-tog koljena u F16 (ako mislis na borbeni avion, u njega mogu sjesti max pilot i nisandzija) a oni ni krivi ni duzni sto je Suljo takav, pa haj u vjecni led. Mozda bi ZIKA bilo bolje da ih ne transportujes tako daleko, troskovi su. djenerala KRVNIKA jos nisu uhspsili (dali su obecanje) pa se obrati za savjet. Eh moj ZIJO, eto naucih kako i mom RODU ima onih koji bi tamanili sve, pa cak i rod svoj, junacina nema sta. Cita li Babo kadkada ove komentare i zna li uopce sto mu sincina ispisuje? hrabra momcina nema sta... aferim ZIKA pasicu
ruski tajni obavjestajac
DRAGI SERVI-lni, TJ. SLUGE, HAJTE GA MOLIM VAS UZMITE SEBI, ON JE IONAKO SAV USLUZAN I BESKICMEN KO I VI.
Posto ce sve Ba.lije glasati za Komsica, ja predlazem da Srbi i Hrvati u Federaciji glasaju za Tihica kao bosnjackog kandidata. Time cemo imati ravnotezu u predsjednistvu...
Iz prethodnih komentara se vidi za koga radi Tihic, Izetbegovic i SDA. Samo nas opet hoce da nas ankaju, te napadaju Hareta. Malo su se prevarili, znamo mi da je i Hare njihov covijek, samo kao dzoker, jer su se ovi prethodnici javno izblamirali, pa sada racunaju na Hareta. Misle mi cemo ga napasti, a ovce bosnjacke ce za njega, a onda smo opet dobili.Cijelu plejadu koja je bila ukljucena u bilo kakve pregovore i dogovore oko Bih (domaca elita hostaplera) posljednjih 20 godina treba pohapsiti. Uzeti im imovinu i time novcem ekonomski podici BiH.
Tihicu, SDA je napravilas najveci udar na drzavu, jer ne postuje vazeci ustav BiH, a nametnula je Surogat DajtonskI\" Treba prvo vas pohapsiti, jer sve to vi izmisljate da bi prekrili svoju antidrzavnost. Ti i Bakir da kazete borcima da ruse drzavu, a vi ste hostapleri 21. stoljeca
Tihicu svaka cast a vama baaliyaama yeebeem mater u po chkepi
Evo, sada svim malim, zelenim da javimo da cemo svi iz Republike Srpske glasati za Tihica, a protiv \'lepog Hareta\'. Takodjer, pusiona ce biti i Zeljko-Beg Komsic, zvani \'gazija\', jer cemo glasati za HDZ-ovog kandidata. Znaci, kako god pogledate, pusiona ste! Sarajevo X jos jednom pokazuje svoju neprofesionalnost i pristrasnost. Clanak o \'filantropu\' Saneli Jankins ne moze da se komentarise, a ona otvara \'politicki nezavisnu TV\', dok u isto vrijeme govori kako podrzava \'lepog Hareta\'. Yebo te, koji kretenizam. A vama je, izgleda, krivo sto je Tihic jedini politicar medju muslimanima koji se poklonio srpskim zrtvama iz proteklog rata. To je mali korak koji neko iz Federacije treba da napravi ka kakvom-takvom suzivotu u BiH. Sve dok budete glasali za Hareta, udaljavate sami RS od Federacije. A, ovih 23% sto imate moze i da se smanji... Upamet, stoko seljacka!
Ovdje je izgleda na sceni veoma opasan, do kraja nepošten, prljav i smišljen pristup da se našteti islamu i muslimanima u BIH. Bugojanski zločin je zapravo omča koja je stavljena oko vrata Bošnjaka i koja treba sve da nas podavi.
Najveci teroristicki akt na suverenu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu izvrsila je upravo SDA stranka i njen predsjednik Alija kada je u Daytonu zajedno sa Silajdzicem bez volje i saglasnosti naroda ponistio Ustav Republike BiH koji se zakleo braniti i potpisao Dayton i tim cinom legalizovao podjelu zemlje i Republiku srpsku a Bosnjacki narod razbio na 10 Kantona i sabio na 20% teritorije te unistio moral nacije kao njenu najvecu vrijednost .......
Kao i svaki ,politichki neuspjeh,stranachke sjednice ispunjene praznim iluzijama-YE,isto,nishta ni manji ni veci NAPAD na bilo koju zemlju u regionu {RAK} bolest,koji rastura sve drzave svijeta!!!Blagoslovena\"REPUBLIKA SRPSKA\"
zar ima de-bila koji ce glasati za SDA?