Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to ok, ali nijel to malo pretjerano!? Ljudi umiru to je sasvim normalno, nije prvi niti ce biti posljedni.
Pape ima gomilu Keminih kaseta
pape doso zbog dva razloga zbog keme i zatocsto ga je sipa zvaala
Sušić ko da je na svadbu krenuo pa nabacio osmijeh
Ako pitas gdje sam sada ne idem iz ovog grada sve je moje ovdje ostalo, ako pitas kako mi je da ti roknu samo dvije sve bi ti se samo kazalo nikome se ne ponovilo.
@luna.luna Sa namjerom je bilo ali u svakom slučaju hvala.
Šarmantat, nenametljiv, u svom fahu najbolji i jedinstven, poštovan od svih. Bosna treba biti ponosna što je imala takvog umetnika, veliki i nenadoknadiv gubitak.
Ovaj Safet Susic se nije posteno nasmijao kad je nasa reprezentacija postizala vrhunske golove, a smije se na sahrani. cudan covjek u najmanju ruku.
Ne znam sta javlja ta tvoja novinarka, ali zadnja slika pokazuje koliko je uplakan. I on i ovaj do njega. O kulturi izrazavanja cemo nekom drugom prilikom. R.i.P Kemo!