Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogul\' ja prvi isprobati? Na jedno 16 godina.
Koliki god da bude - biće premal\'
djaba tender kad se zna ko ce dobiti projekat :D
Buduci zatvor ce biti u Istocnoj Ilidzi
u kojem ce se gradu praviti ovaj zatvor????
Ni A o tome gdje se pravi ? WTF Thanks for nothing fucking faggots
sta pitas gdje se pravi, vidis da su ovi nepismeni na sa-x.-u Clanak im s brda s dola, nigdje koncepcije. Veze nemaju ni sta pisu. Bitno je \"ispaliti\" vijest, a to od cega se ona sastoji i kakva je njena sustina, hehehhehehe koda neko to gleda ?
gdje se ovo treba pravit?
Mi bi smo trebali praviti zatvore u planinama ko tunele, pa poceti s obje strane brda kopat...pa kad se ne sretnu na sredini onda bismo imali dva zatvora odmah :D
Što ga pravite kad vidite i sami da se država raspada kako če se zvati državni pozdrav od SPAVAČA iz Bugojna
Tu ce da zive svi ovi mali kvazimafijasi i Delalici i ko zna koja stoka kojoj je prosjecno godiste 91. Puna podrska za izgradnju ovoga.
To je mjesto gdje ce se trpati krvnicki krst. Previse luksuzno za njih ali bolje i to nego da divljaju napoljui.
kako je lijep covjek pozeli sam otici :D
DRZAVNA PRDEKANA!!! Premalehna je za sve DRZAVNE HAPCE.
ovo rezervisano za INTEGRAL :D