Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na dan 17.01.2010 u jutarnjom terminu od 9 i 30 do 10 i 30 ja i moja porodica smo došli na klizanje na Zetru.Kćerka mi je izgubila foto-aparat marke NIKON sa smeđom torbicom, ako je slućajno neko pronašao ili vidio nadamo se da ćete nam javiti.Unaprijed zahvalni na razumjevanju i pomoći.
@juvetov drug hvala ti vidi se da ima i pametnih na ovom portalu
Upravu si juve..klosari samo takvi bistricka jalija kad dodje..da udara raju ziletom od klizaljke..to ih jedino veze za klizanje i da otima i onih 5 KM sto \"klizaci\" dobiju od roditelja za termin..znaci podrzavam svog juveta!!bistrik nije jedini..bistrik je najjnapaceniji i najjadniji oblik mangupluka..ali naravno im jos tu grupica..
prije svega gore svih koje su ovo napisali n.a.b.ijem na k*urac. Nisam klizace nazvao klosarima vec one koje dolaze da rade ono sto nema veze sa klizanjem, a to gospodo dobro znate sta je to.
@ juve razumijem te juve ti je u krizi pa se lijecis ovdje jadnice
Ma pusti ga, vidiš da mu je jedina rekreacija onanija i pisanje komentara po forumima
Odakle ti ideja da klizače nazivaš klošarima bijedniče???
Što će se zvrk hanume raspištoljiti.
Bolje receno Pocinje sezona skupljanja klosara u zetri.