Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Predsjedništvu je sada temperatura najmanje 30 stepeni, a vi što glasaste za HARISA, sad se nabijte MUSTAFI CERIĆU POD M,ANTIJU, pa se ugrijte!
Kako nije do njih. Pa jedino mi nemamo nikakve rezerve gasa a svi ostali imaju za barem mjesec dana. A sutra ce garant donjet odluku da poskupe sturju i drva i ugalj da namaknu koj sitni dinar u svoje dzepove.
pa kakve vi veze imate jade jadne, mozete qrtzu raspravljat kad nije do vas(mogu mislit kako vam je laknulo da konacno za nesto niste vi krivi) vec je do onih drugih zutoplavih... al neka, bitno je da se o necem raspravlja, u toplom nadam se, i da se pritom, jelte, nesto i pojede majke vam ga nenormalne