Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect muslimanima koji istinski poste, jbt kako izdrze ljudi koji rade fizicke poslove da ne jedu preko dana, mi katolici nemozemo da valja za veliki petak postiti i tak ribu i vino tucemo... sretno svim pravim vjernicima !
Ramzan Šerif Mubarek Olsun Bošnjaci, Srbi i Hrvati!
Ramazan Mubearek Olsun
Jupi eto nam na palama sarajki devojki sto rade kao hostese za Bavariju
KAKO CU POSTITI I UJEDNO GLEDATI EURO 2016 BEZ CIPSA I SOKA.
anharun min KHAMRIN 47:15 Kur'an , stoji BUKVALNO na arapski rijeke od vina, isti rijec KHAMRIN koji je upotreban na arapski za alkoholna pica je upotreban i u 5:90 gdje kaze da su alkoholne pice od sejtana :
Ya ayyuha allatheena amanooinnama ALKHUMRU walmaysiru wal-ansabuwal-azlamu rijsun min AAamali ASHSHAYTANifajtaniboohu... logika ?
Da stvar bude još veselija, u 47,15 kaže da su rijeke od vina u dženetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muslimanima Sretan nastupajuci mesec ramazan. Bolesnjaci da se smire da ne laju
mlađak će se vidjeti onoliko koliko jenkijevska vojska hoće -- ako nebo bude prekriveno kemtrejlsima (Chemtrails), hemijskim oblacima iz NATO transportnih aviona, koji ovih mjeseci prelijeću neregistrovani preko Sarajeva prema Rumuniji gde donose opremu na najnoviju NATO bazu protiv Rusije -- onda ništa od klanjanja, tekbiranja i sl. jenkiji se za sve pitaju.
sad ce sda opet upregnuti hodzice u svoju propgandnu masineriju i eto njih jos 4 najteže godine na vlasti
Postili ili ne ramazan odiše posebnom ljepotom. Čak ga ni oni sa pivama u baštama kafića nimalo ne mogu pokvariti.
@HollanderSir apsolutno nista, svakom svačije. Ali imam protiv toga da ti namjerno sjedes u bastu na carsiji i pijes pivo jer mislis da si neka faca, da prkosis svima. A ti sta ces u svojoj kuci raditi tvoja stvar. Mislim da ako i sa cim mozes ispostovati taj mjesec to je sa tim da ne moras biti vidjen dok pijes, toliko.
piva & ramazanski post... hm
PRIKAŽI ODGOVORE (2)