Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo i odmene svim muslimanima BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM vjernicima ISLAMA
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!!!
Bajram šerif mubarek olsun!!!
Diskurs , haj matere ti i ti i drugi slicni tebi na neki drugi portal j**i g****,, ovaj ostavi na miru ostalim Bajram Serif Mubarek Olsun!
Bajram serif mubarek olsun. Kako bi bilo lijepo kada bi se bosanski muslimani ujedinili i smrdljive vehabije istjerali iz nase domovine. Idite u Irak, Afganistan i tamo vodite svoj dzihad primitivna, fundamentalisticka bando! Seher Sarajevo Bosancima i Hercegovcima!
Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! Dragan Banjaluka
BSMO
bajram muarek serif olsuna ale ale aleeee ale ale ale ale ale ale ale ale bice koka u minicima bice napaljenih kurvi ale ale ale ale ale ale aleeeeeeeeeee bice napaljenih kurvica koje su jedva docekale da se karaju ale ale ale ale ale ale ale aleee
B Š M O
?unidoG uvoN ušan an šab duk aP
alejkumu selam i bajram mubarek:)
Selam Alejkum
pustite me lol
Selam Alejkum Svim muslimanima svijeta BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN