Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi smeškajte. Mi radimo. Ha ha ha
@JOCA @BIJELJINA Pa upravo vi ste ostaci azijata! A sta ono pokusste u Hrvatskoj? Jestel i tamo tjerali \"azijate\" sa \"srpske zemlje\"? Vama nema lijeka! Sta onda radite na ovom portalu? Sto to ne uzivate u vasem rezervatu? Nesto niste zadovoljni kad znate da vam rezervat stoji na staklenim nogama, i da vam ga brane izrodi poput Tihija.
Eto sta se desi kad se pregovara sa fasistima. Zahvalite vasem idolu Aliji. Samo idiot-narod moze praviti idola od izdajnika.
Nema više help Serbia help your brothers in Bosnia , Bošnjak sve pamti ali duplo vraca samo vi nastavite posrbice Bosanske
Nabij si mamu genocidnu na tog jadnika.....a mozes i sestru sponzorusu.....a najbolje je da si sumsku nabijes na taj jad.............cet-nicki !!!!! SIKTER.....bio tu u BL ljetos i vidio svojim ocima ko je jad....i sega !!!! Od grada napravili selendru.......smr-de cestom.......balavurdija po gradu.....smr-di bez para.....prazno......jadno i genocidno !!!!! SIIKTER
A posebno Zeleni zub i YU-Star, nbijem ih na Mandraka.
Ovi lojavci su smijesni do kraja, pardon, do jaja. Hihihihihihi. Odron.
najbolji odgovor (inace bosnjacko geslo): kome se ne svidja nek\' razguli!!!
nema potrebe pretvoricemo Seher kraj bistra Vrbasa u Teheran
ako se kome ne svida demokratija u REPUBLICI Srpskoj neka seli za Teheran!
Nikad sa ove strane Drine nije bila srpska zemlja niti ce biti ili kakoThompson kaze/stici ce vas nasa ruka u srbiji
KOJE MASOVNE ZLOCINE ZAR SMO TREBALI PONUDITE CAJ I KAFU OSTACIMA AZIJATA NA TLU SRPSKE ZEMLJE??? AUU AL IMA LUDIH MUSLICA,PA VI STE STRANO TELO OVDE.
KOJE MASOVNE ZLOCINE ZAR SMO TREBALI PONUDITE CAJ I KAFU OSTACIMA AZIJATA NA TLU SRPSKE ZEMLJE??? AUU AL IMA LUDIH MUSLICA,PA VI STE STRANO TELO OVDE.
hehe sto su se pi.kice genocidne razpi.djeli.......nece vam ovo izaci na dobro, vjeruj te
\"a da nije natopljen mrznjom prema Republici Srpskoj samim tim i Srbima taj razgovor nikada nece biti obavljen \" Pa što ste činili masovne zločine,možda da vas Bošnje više vole????