Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Made in BiH, Sutorina
BiH nije ni Srpska, ni Bošnjačka ,ni Hrvatska nego naša Crnogorska! Živjela velika Crna Gora!
vidimo da se vraća Srbija u svoje granice polako ali sigurno
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Normalno to je nase i cao's
Kadrovi SDP još jednom se pokazali kao veliki izdajnici ove države, potpuni moralni sunovrat su doživjeli na maršu u Parizu kada je Lagumdžija sreo kijevskog fašistu i pedera Petra Porošenka
Ovdje ce politika da kaze zadnju.. a principi medjunarodnog prava, drugi dokazi itd ce se prvom scenetu za rep svezat.
ja mislim da od toga nema nista...al hajde
Onda ce rs imati 53 % teritorija a fbih 46 i brcko ostatak sa zarezima
Slika 5,ima li igdje da se ovaj pusiku.rac ne gura??? A smijao se 12 razlicitih stranackih plakata do sada,minimalno
ee kad je sutorina bosanska bila, Pariz je bio afganistanski. pod hitno aneksirati.
NIJE MOGREN CRNA GORA NO SRBIJA KRAJ MORA
kroacijanreiner >>> JOŠ NISU RIJEŠENE LUKE! RAZMISLI!
PRAVDA ĆE NA KRAJU, POSLIJE SKORO 100 GOD. BITI ZADOVOLJENA!
Na kraju će Sutorina pripasti Dubrovniku i Hrvatskoj jer je i ustupljena Turcima kao zaštita od Mlečana, zajedno s Neumom. ;))
Turci su bili samo jedan od okupatora Bosne. To što je njima dato ne znači ništa. Bosna je okupirana od strane Turske nakon poraza zajedničke vojske Srbije i Bosne na Kosovu. Izdajnička Evropa i tada nije htjela da pomogne pa joj se to vratilo tako da su na kraju jedva odbranili Beč, a izgubili teritorij do Budimpešte. Nadam se da će im se i vratiti Bosna 1992-1995 i uvođenje embarga i žmirenje na zločine. A Sutorina? Pa grad Herceg Novi je osnovao kralj Tvrtko, kao luku koja je trebala konkurisati Dubrovniku, pa su Dubrovčani olajavali Bosnu papi da to spriječi. Herceg - Novi nije Crnogorski-Novi. Capish?
Ma izgubit ćemo mi nju ko da gledam
Sjebace to sve ovi nasi politicari!
Koliko je Crna Gora mala mogu samo gusle svirati. Violoncelo kad sviras u Cetinju izbijes oko covjeku u Niksicu.
Tudje necemo svoje nedamo!
Evo dokaz da je za sve glavni krivac Silajdžič http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Ukljuciti-BiH-u-arbitrazu-granice-na-jadranskoj-obali/lat/7705.html
a ZLOJO KOJI JE HTIO DA SVE PROVUČE HINJSKI???
Duboko umno razmišljajući svojom tvrdom bosanskom glavom, naslijeđem Tvrtka II, donio sam najbolje među rješenje. Sutorina je bila BIH, ali više nije, činjenica. Predlažem da Sutorina bude eksteritorijalna ni u sastavu BIH ni u sastavu Crne Gore. A onda bi združenim snagama Hercegovački i Crnogorski šverceri za 10 godina od Sutorine napravilo Hong Kong. Hong Kong Evrope. P.S. Ako već pušimo, neka bar bude jeftino.
cica.glisa.961-BOSANSKA GLAVO >>> SUTORINA ĆE BITI DISTRIKT2!