Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo SIPA
sad ce 6ljiljana da te napadne :)
Sta je Azric. Malo para sa ledja drzave pa ko veli daj jos koju markicu "ta trane".
Znaš da nije sreća kad je para puna vreća, sreća je kad napune se i druga i treća. Sreća je i zlato, sreća su i stanovi, al' sreći dođe kraj, propadoše planovi https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FlK8Sfhn9BI
Samo gledajte kako SDA aparat radi. Svi ovi su postavljeni u USK zahvaljujuci SDA.
prema izrečenim presudama u zadnjih 10 godina možemo jasno zaključiti da SVI RADO PRIMAJU MITO!!
abide reci nam de šta to tvoje ruke rade
Ako je kriva treba joj se krvi napit..!!
Osuđeni davno na preko deset godina a... Danas uhapšeni hahahahaha
Prijavite korupciju (anonimno ili javno) i pratite slucaj: http://217.75.204.217:8080/
U ovakvoj državi imati platu 5, 6 hiljada i opet biti korumpiran moze samo totalna gnjida od čovjeka. Još ovi se kao bave sudstvom gdje je pravda i poštenje glavni temelj. Da je ovo neka normalna i pravna država ovi bi sudnicu ubuduće vidjeli samo na optuženičkoj klupi, ali svi znamo da će sve ovo zataškati i da od toga neće biti ništa.
vlast i policijaaaaa mito i korpucijaaaaaaa
Ko će sad da joj sudi?
Ramu za preCjednika !!!
doživotna zabrana rada u pravosudju, doživotna zabrana rada na poslovima vezanim za pravo pravdu i pravosudje
neka hebo te podmetac
Počelo je! Svaka čast SIPA! Odatle je trebalo davno početi čistiti! A ti gramziva spodobo, crkladaBogda! Direktno si radila protiv Države i njenih građana! Malo ti bila dobra plata? Malo ti bilo dobro radno mjesto? Malo ti bio sudijski ugled, pa si ga svojim kriminalnim radnjama poljuljala grabeći više? Ljudi nemaju šta da jedu, a ti si grabila, uvjek ti malo bilo, CRKLADABOGDA negdje u nekoj zatvorskoj rupi!!! A mogla si pošteno i dobro da živiš od svog rada, spodobo!
Clan zlocinacke organizacije SDP-a, a i ostalih stranki, zajedno sa sudijama Tankic, Salihovic, Palavric, Campara i bezbroj drugih koje je medjunarodna mafija imenovala prije 15 godina sa zadatkom da razvale BiH
Sve to sto si nabrojala je SDA kadar,ali nije mane ni ostalim strankama.