Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
direktor Osmanagic Nedzad je zavio zeljeznice fed. u crno, ko niko prije njega. To je nevidjeni lopovcina i novopeceni bogatas kojeg je dovela SDA. Zanaju to i u vladi feder. ali niste ne preduzimaju
Samo neka dozvole da željeznice prevoze 50% nafte i naftnih derivata od naftnih lobista, neka Vlada izvrši subvencioniranje prema ŽFBiH kao u državama u okruženju i evropskim državama, tek tada će željeznice funkcionisati kako treba.
Pozovite na sastanak i pomoćnika Mehmedagića, koji je ispratio sve ministre u vladi u zadnjih 20 godina, možda on ima rješenje za željeznice.
Richard Gray je sve rekao...
Ovome Nikšiću kapa dolje.
moraju lsadasnje vlasti popravljati ono stu pojedini 20 godina unistavali! sretno
Pokrali Boga - oca pa sad covjek mora ispravljati nemoguce,al se nadam odgovarajucem rijesenju!!!
Vjerujem da će uZAJEDNICKIM snagama iznaci najbolje rješenje