Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...E SUPER ETO I MENE IMAM IM PUNO TOGA REĆI....
Bilo bi dobro da mladi jačaju veze između sebe bez obzira gdje se i na kojem dijelu zemaljske kugle nalaze. Treba otvoriti sve puteve mladima iz BiH da svoju kreativnost pokažu bilo gdje u svijetu,a isto tako mladima iz dijaspore treba dati priliku da svojim kvalitetom daju doprinos za dalji razvoj BiH.
Neka nama nase dijaspore, posebno mladih, gdje god zive, sirom svijeta, medu najboljim su u skolama i na fakultetima, te sire istinu o BiH. Uz to, nisu za to placeni kao nasi politicari koji su svojim (ne)radom dopustili da nas sve zemlje susjedstva presisaju, pa cak i Albanija i Kosovo...
ima ovdje dobre picetine...