Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi braće srba što se odlično razumiju grčka (pod socijalistima!) je jedina koja je priznala Karadžićevu \"RS\" 1993! eto s kim se ovaj ljigavac udružio
Eto Lagumdzija je ponos naroda. Jedan obicni skupljac lopta, isao raji po smoki! Eto citaj Kustu pa ce ti sve biti jasno
-nemoze Doda on je coban ,nece njega Lagundzija saobom da voda da ga sramoti ,sta ce Doda kocijas djilkos ,njemu je dosta do Tadica i nazad da cuva genocidnu.
Bas fino, sirotinja ispred ambasada i predsjednistva trazi pravdu za generala Divjaka i brani ugled i cast zemlje i naroda, a pretendenti na stolice po drzavnim institucijama, nace veliki zagovornici drzave za covjeka, pravne drzave itd. landohane po Evropi.
Jel bio nas Dodik sa ovim socijaldemokratima?
Mandrak cini cuda!
Tako se to radi. SDP treba biti aktivna na medjunarodnom planu i suradjivati sa Internacionalom. Evropa je i uspjesna bas zahvaljujuci socijalistima i njihovoj politici na nivou radnog covjeka.