Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš ministar je koliko znam iz reda ostalih-jevrej, treba nama takvih, možda upravo oni rade u interesu naše države!
Svaki dan na posljednjim stranicama dnevnih novina može se pročitati koliko smo krvavo izmješani. Ne bih rekao da je @Mircerka seljančura zbog mixanosti i njene mixerske \'\'propagande\'\'. BMK da li je Sven Hrvat ili Jevrej. Samo neka bježi iz mrske mi stranke, ne privatizuje svoje minstrovanje tipa let za (Azerbejdžan?) jug bivšeg SSSR-a i neka radi u interesu BiH.
Ne zajebaji. Majka mu Hrvatica, otac Jevrej. Vasa lokalna seljancura Mircerka nam porucuje kako je super biti mjesanac svuda na portalu. Pa ako to smetlje od moderatorke koja vam je ovdje Bog i batina na portalu velica mjesanost zasto serete po Svenu?
Koje nacionalnosti je nas ministar u ovom razgovoru bio? Hrvatske ili Jevrejske? :)