Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
selime razveselime, jezikom oko guze oderime!
Utuc psine !!! Tek tad ce biti ova zemlja slobodna !!!
Sad će ih glupi Bošnje proglasiti fašistima. A ne vide fašiste koji im sjede u tzv. vladi pederacije (Hrvatska stranka poturica - HSP).
djelimično pripada RS-u, pardon, genocidnoj tvorevini.
70% zemlje drze najgori balkanski fasisti-serviani i skutori naravno da nije slobodna,kako ce biti slobodna kada u njoj zive tudjinci koji podrzavaju GENOCID!!
USKORO ČEMO SE I MI OSLOBODITI OVIH GENOCIDAŠA. RAČA JE GLAVNI PRELAZ ZA SRBIJU, A ORAH ZA HRVATSKU
Pojam slobode se u razlicitim kulturama i drustvima drugacije shvata
pa gdje god da žive muslimajmuni, to su neslobodne ili poluslobodne zemlje. da nije RS i Hercegovine, bili bi u rangu Somalije.
Ko si ti,da mi sudiš.
haha oni nesto da kazu o slobodi a kladim se da nemogu BiH naci ni na karti glupani americki...ljudi u bosni su i previse \"slobodni\", zato nam je ovako...
naravno da nismo slobodni,zarobili nas svojim primitivizmom i glupim idejama i slobode vise nikad nece biti ovdje.
Naravno da je djelimicno slobodna a onih 49 % do skorog oslobodjenja aBd.
jos da oslobodimo 23%