Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast, nešto pozitivno u ovoj državi
Sarane ispricat cu ti pricu o jednom ribicu.Bio ribic i upecao sarana zatim ga isporio i ocistio,kada je stigao doma nalozio je vatricu i od sarana skuhao corbicu.
@CS hahahhahhahah nek si mu ispricao pricu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Molim pored njegovog imena da stoji Umjetnik. Ovo je umjetnost, za razliku od nekih umjetnika koji se nazivaju tako. Svaka cas momce
Svaka cast kralju u ovoj zemlji propalih politicara ovako nesto pozitivno odmor za mozak. Nadam se da ces posao dobiti !
Shibicar
Imas zlatne ruke, svaka cast, predivno...
svaka čast :-)
Drago teti Selveti sto si bas 69 dan uspio. Ko razumije lajkat ce.
DA IMA POSO MOZDA SE NE BI BAVIO SIBICAMA !
Kako je samo detaljan, šta bi tek dame dale za 5 minuta sa njim. Išibico bi ih samo tako.
svaka cast momce !
Rijetkost da momak u njegove god radi i uziva u tome, samo tako nastavi !!!...... Savrseni primjer da se ima "BIH" s cime pohvaliti........ Aferim momak!!!!
jeli neko zna facebook ili ima neki drugi kontakt ovog momka?
ovo se zove UMJETNIK, a ne iskrivljena slika kojom mediji pokušavaju da degradiraju taj pojam, želim ti od srca sve najbolje prijatelju!!!
ja da sam Bakir Izetbegovic dao bi mu hiljadu KM za onaj grb RBiH
Ma sto tisucu vrijedi 10tisuca najmanje.
sudeci po sliklama, pravi je profesionalac u svom hobiju -od kojeg bi u nekoj normalnoj drzavi mogao da zivi... svaka cast
Brate, svaka cast za grb Bayerna ako bude para, kontaktiram te da mi uradis jedan ili prodas ovaj :)
Napravi novog Dzeku haha