Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja upalim na mojoj tv live cam bjelasnica i sjedim kuci :)
Drage Bošnje i Bošnjinice! otkad je sveta i veka, Babin do (ex Dolina Unedinjenih nacija!) nije Bjelašnica!! Bjelašnica započinje otprilike 1400--1500 m.n.v. (znači, iznad linije Javornik -- Stinji do), aBabin do je na 1200 metara!! No, za Bošnjine uši kako to uzvišeno zvuči: bili mi na Bjelašnici!!! A 800 m gore u nebo njen vrh; a Bošnjo trbušasti da se uzvere na 2067!?!?
...ovi turisti još su uvek na Igmanu!
a babin? jel onaj iz trezora sa vrecom zlata? hahahahahha
Bjelašnica ponuda hava i vizija.biče a.k.b.d to bekada velika turistička atrakcija a do tada slike sa parkinga.
džaba normalnim građanima Bjelašnica i Igman, kada nema prijevoz , sve dok ne postane isplativ u sezoni ciganima iz Centrotransa i GRAS-a...
Svi pisu smoga, smoga.. Haj' se dogovorite s cijeg je da znamo konacno..
Bjelasnica je postala mjesto gradskih minderpuza i manekena za kur*enje. Nije vise planina za odmor.