Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga je davno sud u Sarajevu trebao procesuirati zbog batinjanja supruge, nesrecnica je vise puta zvala policiju da je izvuce ispod nogu ovog \"humanitarnog\" radnika. Ako mu je do zavicaja nek vrati stan u Sarajevu, i nek se vrati u Bratunac...
Svega mi ovaj je puko ko opanak
De skini se vise Suljagicu posto si ko taksana marka...Prvo rijesi svoje privatne probleme pa onda maltretiraj nasih 24%.
naravno da ima, tuzi ako mislis da imas dokaze....samo nemoj da nosas vrece bezveze k´o tomislav nikolic :)
Kakav VSTV, pa bivseg glavnog tuzioca za dokazani kriminal i uzimanje milionskog mita kaznili tako sto su ga postavili za \"obicnog tuzioca\". BANDA VLADA!!!
A ima li kakva kazna za lažiranje izbora ???