Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti je na mjestu Suljagic. Genocidasi drze 49 % teritorije RBIH pod okupacijom...
Tako mozes govoriti u federaciji i na klixu!A dodji u Republiku Srpsku pa tako nesto reci smrdljivi ballijo , pa da vidis sta ce te snaci
Tako mozes govoriti u federaciji i na klixu!A dodji u Republiku Srpsku pa tako nesto reci smrdljivi ballijo , pa da vidis sta ce te snaci
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Haškim presudama je rečeno da je rs nastala na UDRUŽENOM ZLOČINAČKOM PODUHVATU(ubitstva,progon,silovanje,......................) ,odkud sad pravo ovim ZLOČINCIMA da oni nešto morališu!
Bošnje 20 godina ruše RS i ništa, a tek ovi virtuelni ratnici su najjači a kad bi došli među Srbe pisnut ne bi smjeli, bavite se nečim pametnijim kako živjeti dostojanstveno a ne ovim budalaštinama, uostalom Alija je htio rat i dobio ga je, na kraju još stavio potpis da potvrdi postojanje RS i on i onaj Silajdzić. Uostalom u RS je preko 90 % Srba i bez njih ništa se nikad u RS neće mjenjati. Referendum 92 je bio protivustavan i nelegelan jer je jedan konstitutivni narod bojkotovao izbore, neustavno je bila i odluka o referedumu itd da ne dužim, Bošnje su htjele državu po svojoj mjeri pa se ispostavilo da niko takvu BiH nije htio. Trčali ste da vas priznaju i sad imate BiH takvu kakva je sa RS kao njenim sastavnim djelom.
Čitam komentare podrške Suljagiću. Sa ovim likom treba biti oprezan ili smo brzo zaboravili šta je htio protjerati iz sarajevskih škola.
Srpska djeca koja nesretnim slucajem idu u skole u 24% Poturistanu moraju pisat sastave tipa "moja vjera je islam, ja sam musliman".. imovina mnogih Srba koja je ostala u 24% Poturistanu cesto je uzurpirana i na njoj nicu dzamirlici, islamski centri.. Srbi ne smiju u poturicki grad Sarajevo doci i polozit cvijece najmilijima a da ih ne brani kordon policije jer su napadani od tolerantnih Muslimana, ups Bosnjaka (oprostite ne mogu jos da se naviknem na ovo novokomponovano ime)... Okupatorska politika Muslimana prema Srbima i ostalima u Poturistanu jos je vise izrazena..
Naš komšija Miroslav prodao nam 500m kvadratnih zemlje za izgradnju džamije a još je upoznat sa tim. Zemlju nam je prodao za velikih 2000KM u općini Novi Grad Sarajevo . Šta reći osim veliko hvala Miroslavu! Divan čovjek :)
Cetnici su isto radili po Hrvatskoj pa ih je oluja odnjela, tako se i u Bosni moraju rjesavati svar sa cetnicima koji uz pomoc MZ drze 49% Bosne pod fasistickoj okupaciji...To je bajveca sramota za civilizovani svjet na nasem m kontinentu...
S kim i kako zmaje.
Suljagiću dajte neki telefon za doniranje ,barem po 1 km ,kad mogu glasati ovi "balijaneri" i "Bosanci " za gileta i memu i ostale srpske navlake možemo i mi koji drugačije razmišljamo dati novac za pravednu i razumnu stvar ! Veliki respekt za dosadašnji rad ,pokazali ste da genocidna tvorevina rs nije nikakv bauk u kojeg nesmije niko dirati radi "suživota " i mira u kući i da je dodick jedno obično mrziteljsko laprdalo kojem se itekako može začepiti gubica ,samo kad se hoće ,dosta ovih beskičmenjaka i nikogojevića ,tihića ,lagundžija ,izetbegovića ,radončića ,komšića i ostali eltistički kučki koji muzu i upropašatavju ovaj narod već decenijama !
Ovog Suljagića trebaju Hrvati uzeti za advokata u slučaju hrvati protiv federacije bih men se čini da čovjek zna ili se pravi da zna nešto o pravu ustavotvornih naroda
I naravno u procesu protiv rbih u slučaju komšić
Cetnici sigurni ste dok vas cuva MZ. Ali ako se prede sve mjere ni sotona vas nece vise spasiti majku v ***...
Smrt genocidnoj tvorevini!!!
Emire lafcina si
i šta ćeš s time suljagiću, jeste li tražili multietničku državu, uživajte sad u njoj...
suljagić, čovjek za svaki respekt. borac na terenu, a ne laprdalo. dokazati da rs provodi fašističku politiku prema drugim narodima je jasno po samom nazivu tog entiteta. kako smo svi konstitutivni u rs-u ako se taj entitet naziva republika srpska. nije problem što rs provodi fašističku politiku, taj problem bi bošnjaci lako riješili samo kad bi nam vanjske sile to dozvolile. problem je što vanjski faktori ne samo da to ne dozvoljavaju, već fašističku politiku rs-a aminuju, jer time sprječavaju razvoj muslimana i suzbijaju ih na što manje mogući prostor. sudbina bošnjaka je da budu nova palestina u srcu evrope.
Draga moja vlado ja bi imo djecu rado Daj mi dobru platu napravit cu ti ih stado Solo cu povecat natalitet za 5 posto I ja i ona pun nam *** vise kurtona Ne trazim puno samo stan dok nisam umro Sikiras me fest ako dozivim jos 15 bit ce dosta A zaboravio sam O SHIT To je premalo godina da otplatim kredit I ja bi na more jer mi ruke od zuljeva gore Za eure i kune ja bi kod vas dole na Brijune Zaposlite me tamo da se kupam i glumim lafa Lopatom cu cistit govna od vasih zirafa Zaposlite nas ko portire da cuvamo ministarske suvenire dokumente i papire Ama vlado *** ga ti bit cemo ti sekjuriti Cuvat od belaja kad dodze nasa raja Kad sindikalna masa krene prema tvojoj zgradi Ne brini se mi smo jaki i zdravi i mladi Mi smo takva nacija nismo za astronaute Al cemo lomit kosti dok cuvamo vase aute Znali su nudit i poso al i to sam usro Za svaki posten poso traze iskustvo Dok traze oni trazim i ja da ga dam Do tad cu drkat *** jer to najbolje znam Kad dodzem do kraja i ne mogu vise Gledat ovaj truli sistem kako me sise Uzet cu zastavu i krenut na kordone Trazit cu promjenu i pjevat parole: Jebo vladu JEBO Politiku JEBO U saboru JEBO sve njih redom Jebo vladu JEBO Politiku JEBO U parlamentu JEBO sve njih redom Daj mi hljeba predsjednice daj mi nesto da pojedem Daj mi para za auto da nesto po*** Podmiti me jer si pjesme Titine pjevo Reci cu nije istina reci cu da si samo zijevo Ama daj mi posla da ne bodem ko osa Barem komunalac pa da mi se otupi zalac Moja duhovna kasta je bez dostojanstva Punimo mjesalice a vozaju nas marice Samo zbog zuljeva cu kukat Od njih ne mogu vise drkat Sjetio sam se otvorit cu jednu fontanu Po noci vadit iz nje pare a gledat picke po danu Otvorit cu skolu ucit cu djecu svercu za raju Ako ne pravom onda onom u tramvaju Zaradit cu platu prodat cu tramvaj levatu Preduhitrit vladu prodat cu im nebo i SAVU Prodat cu pola kurca jer ipak ja sam bosanac Pa cu biti ko politicar il intelektualac Uzet cu spermu stavit u nju parfema I prodavat ko gel za kosu il ko za ten krema Iznajmit cu sebe uz kadu za siromasne u tuzi Ja cu prdit da im bude ko dzakuzi Prodavat svoje strahove prodavat svoje paranoje Ma prodat cu govno da nam povrce raste bolje Al kad budem na cesti i na celu kolone Kad budem na meti zato jer rusim one Sa zastavom u ruci stajat cu casno Gledat kordone i pjevat cu pravo glasno Jer doso sam do kraja i nemogu vise Gledat truli sistem kako me sise Uzeo sam zastavu i kreno na kordone Trazim promjenu i pjevam parole ama Jebo vladu JEBO Politiku JEBO U saboru JEBO sve njih redom Jebo vladu JEBO Politiku JEBO U parlamentu JEBO sve njih redom Evo ovako dame i gospodo dobro smo sve ovo fino otpjevali Al s obizrom da je nasa vlada tako prekrasna i ljudi u njoj su tako pametni I tako inteligentni I tako dobro zivimo i tako nam je dobar standard ja bi samo jos jednom Da zapjevamo za njih sve jestel spremni Jebo vladu *** Politiku JEBO U saboru JEBO sve njih redom Jebo vladu JEBO Politiku JEBO U parlamentu JEBO sve njih redom Pu pu pu i pu
Ali onda Suljagiću iznesi dokaze da i sadašnja nelegalna i nelegitimna federalna vlast provodi okupatorsku politiku prema nebošnjacima !!!
E vala ne trebaš puno skupljati dokaze, očito je sve.
suljagicu care , ovo ti je cist primjer ''kadija te tuzi,kadija ti sudi'' , ne znam kome ces te dokaze predociti kad se ista ta bagra nalazi i u sudu i na svim pozicijama,svi su isti.